Fenix dobro, ja nisam nikada to baš shareao s nekim tako da je meni bilo uvijek 10 eura Ali ok, slažem se skroz da su se svi povampirili i tih pretplata danas ima već stvarno već previše. Jedino nisam siguran za ovo oko veličine kataloga jer danas sadržaja na Netflixu ima ko dreka, s time da sada možeš pogledati i dio HBO produkcije.
Stremio
Deadwalker danas sadržaja na Netflixu ima ko dreka
I 90% je taj drek
U potpunosti se slažem, no tih 10% je meni skroz dovoljno sadržaja
Deadwalker na kraju svakom svoje, svatko radi što njemu paše. Sa svim napisanim, Netflix je i dalje daleko najbolji servis, kako po sadržaju tako i po aplikaciji za gledanje
Ali poanta je ta da je Stremio postao toliko jednostavan i pristupačan da bi vrlo lako mogao poremetiti sve. Jako brzo ulazi u mainstream i baš me zanima kako će se servisi prilagoditi
Jučer sam si podesil ovo, instaliral torrentio i Real Debrid (uzeo na mjesec dana), al nije to to.
Mislim, jako dobra slika, al baš sam uspoređival isti file koji sam skinul i onaj koji sam pokrenul na Stremio i ovo skinuto je ipak bolje (pričam o slici na tv-u).
Također, sve iznad 7-8GB mi ipak svako malo zapinje (buffering) i nije to to.
Kolika je optimalna internet brzina da funkcionira kak treba? Mislim, ja sam siroče sa 10mb, al probal sam i putem hotspota di imam 100 i nešto na svojoj tarifi te i dalje nije savršeno.
Hrvatskih titlova nema na dosta stvari. Tamo di ih i ima, često ih ne želi očitati (baci error), a ostavil sam onaj open subtitles i stavil Aio subtitles).
Možda ima u postavkama nešto za poštelat da općenito još sve skupa bolje radi? Svjestan sam da je to sve ograničenje radi internet brzine, al ako ima nešto što propuštam, slušam sugestije.
Thanks
Tuhy Hrvatskih titlova nema na dosta stvari
Zadnji put sam gledao nesto sa hrvatskim titlovima negdje 2005 cca.
:-D
- Uređivano
Fenix je li sigurno pokrećeš fileove koji imaju RD+ prefiks?
Da, i na laptopu i na tv-u. Odaberem one sa tim prefiksom. Doduše, sad sam isprobaval neke druge linkove (isto 2160p kao sinoć) i Deadpool mi izgleda jako dobro, Penguin skoro identično ko na Hbo-u, ali ipak svako malo bufferira.
Vjerojatno tu nema pomoći osim kad jednog dana dođe optika. Ili da mi je telka stalno spojena na hotspot mobitela, ovaj kućni internet je valjda prespor.
fensisuperstar Hrvatskih titlova nema na dosta stvari
Zadnji put sam gledao nesto sa hrvatskim titlovima negdje 2005 cca.
A mislim, mogu pogledat i često jesam, al tu i tam neću shvatit baš svaki izraz il riječ, propustit ću nešto iz konteksta i onda mi to nije to.
Meni zna cesto stekat ali net mi je koma zadnjih mjesec dana. Mislim da sa 10 mb mozes jedino pingat streamio, ne i gledat hdr filmove.
Sto se tice kvalitete, HBO i ovo je nemjerljivo, ne znam kakve tiere ima HBO ali kvaliteta tamo je bila gora nego na vecini verzija ovdje.
Cro titl me nije zanimao uopce pa nisam niti pokusavao, a engleski su do sad svi bili ok.
Gigabitna veza to zvače samo tako. 4k ripovi su na razini Netflixovih i nema zapinjanja ni mili sekunde.
Titlovi su manje-više u redu. Nekad znaju zaštekat pa samo promjenim source. Neki zanju imat ostatke koda u {} od formatiranja, al niš strašno.
Dual / triple audio isto radi kak treba.
Ja imam onako 30-35 Mbps u HR i meni radi sve uredno. Znam pričekati 5-6 sekundi dok se stream ne učita ali radi najnormalnije bez ikakvih zastoja. Jedino što mi je par puta zastalo je ovaj novi Avatar film, doduše stavio sam onu verziju od 67GB čisto da vidim u čemu je fora. Koristio sam Netflix, HBO, Disney+, Crunchyroll i Amazon Prime i sve sam ugasio (osim Prime jer imam besplatnu poštarinu tu) i ne mislim se nikad više vraćati na ove pizdarije jer em što imam sve na isto mjesto, em što je sučelje jako dobro izvedeno i em što mi je katalog neograničen.
Jučer sam se baš bavio malo uređivanjem Streamia i oni što me zasmetalo jest da se ne može Home kategorija urediti kako spada tj prvi addon koji stoji je uvijek Cinemeta pa on preporuča šta njemu paše, pa sam naišao na Stremio Addon Manager koji dopuštava sa se mijenja redoslijed addonova pa tako i prikaza kategorija u Home meniju. Tipa, ako se stavi Cyberflix na prvom mjestu onda će pokazati sve streaming servise koji su u njemu podešeni pa tek onda Cinemetu koja je sada skroz na dnu. Čudno kako Stremio nema tu mogućnost u sebi jer je korisničko sučelje ovako na TV puno bolje.
prayer istina, stavit ću si i ja jer mi je redosljed u banani
Tuhy potvrđujem ovo definitivno.
Posudio mi je @foggy sve i isprobavao sam.
Odmah da napomenem da imam turbo jaki net od 10mb i nemre biti jaci nikak.
Dakle radi na malim failovima, jos ok, makar ima momenata da se buffer puni.
Na vecim i s boljom slikom to nejde nigdje, dapace cak zablokoira sve živo.
Dobar app je i sviđa mi se, ali nije za ljude sa slabim netom.
Šteta s moje strane, jer bi uzeo, ali ovako mi ne znaci nis.
Je, osjetljiv net i ovo teško idu skupa. Netflix i ostali servisi automatski downscaleaju stream quality pa ide, a ovo je tak kak je i zapinje. Meni cca od 23h do 2-3 ujutro radi besprijekorno, a kroz udarne termine kad mi net divlja dosta šteka.
Sve u svemu, i dalje za mene osobno najbolje rjesenje.
Hosting od Torrentia i ostalih forkova ne radi kako spada cijeli dan. Alternativa je MediaFusion koja radi skoro pa jednako dobro, barem za stvari koje ja gledam.
prayer jel ti još uvijek ne radi torrentio?
Nikom ne radi koliko znam. Stavio sam si knightcrawler i ovaj mediafusion pa su mi oni zamjena za sada i rade dosta dobro barem meni.
Trebalo bi za ubuduće razmislit o nekoj selfhosted alternativi, ne želim ovisit o tuđim serverima
To su problemi za ove bez RD-a ili?