Fenix stvarno sam pomislio hrabar hrabar jer se dns svašta naziva hrabrim pa čak i kada netko prizna da je gej.

Teško je tu ista previše govoriti jer mi očito ne patimo od tih sranja i ne želim govoriti dali je netko kukavica, hrabar ili pak da ima muda jer se ubio. Neka im je laka zemlja i neka nadju mir gdje god da su osli.

Po krščansko-biblijskom svjetonazoru veći je grijeh ubit sebe nego drugoga.

Oni koji su to napravili dakle ubili sebe i pritom da su zrele osobe imaju jedan vid duševne bolesti. To je trenutak crnila u kojem ne vide nikakvog izlaza.

Susjeda koju sam poznavao iz viđenja a živjela je u susjednom ulazu počinila je samoubojstvo bacivši se sa 8 kata i pala je blizu moje garaže i još dugo je bilo tragova krvi i mrvice mozga, užas.

Ubila se jer nije vidjela izlaza. Imala je prije svega bolesnog unuka sa posebnim potrebama, sin ju nije šljivio te se ružno ophodio prema njoj a i sama je netom prije doznala da boluje od raka koji bi ju kroz neko vrijeme i dokrajčio i to je bio glavni okidač za samoubojstvo.

Bila su dva pokušaja samoubistva isti dan. Kod prvog pokušaja jedna druga susjeda ju je vidjela kako se penje na stolac ne bi li se hitila kroz prozor stubišta i nekako ju je uspjela odgovoriti od toga ali nije dugo potrajalo pa je pokušala ponovno i uspjela je ostvarit svoj naum.

Tužna priča na kraju svega i dugo sam još razmišljao o tome danu.

TITANXIS nisam rekao da će naći mir u raju. Gdje god da ga nadju, dobro je jer takvi ljudi su se očito patili na ovom svijetu cijeli ili veliki dio svoga života.

Ja vjerujem u Isusa Krista, ali kontam da će me gurnuti dolje da sa Luciferom i Lilith igram kazačok.

maverick Ja vjerujem u Isusa Krista, ali kontam da će me gurnuti dolje da sa Luciferom i Lilith igram kazačok.

Ak u Njega zbilja vjeruješ nemaš se razloga bojat da će te stavit sa zlim pajdašima pa da i to želiš.

foggy krusku sam pocupao jer su dolazili blizu kuce.

Ja im ostavim par jabuka ispod jabuke da ne jedu nove jabuke, a kruške nema koju nisu načeli. Smokve sam htjela sušit, nešto sam uspjela, ali većinu su pojeli i pobacali po podu. Jedino što nisu pojeli su pomidori i krastavci i tikvice. Sere mi se jer crnčim pol godine u vrtu da imala nešto domaće za jest, neznam odakle više dolaze jer sam dva gnjezda makla, ali baš tu di živim je prava najezda, se samo kod mene, nego cijelo područje se muči. Nikad nije bilo stršljena do ove godine.

A prošle godine sam imala jednu debelu letvicu i s njom jedno sat i pol svaki dan gnječila smrdljive martine po fasadi, svaki dan na tisuće sam pognječila jer je bila neka najezda. Ove godine srećom ništa. Valjda su se preselili kod tebe.

oxi Valjda su se preselili kod tebe.

Jedino ak su planski poslali par drolja da se razmoze kod tebe, pa si to rjesila, a kod mene ostalo sto su ostavili. Vec par godina je kaos kad je prijelaz toplo hladno i obrnuto. Ne znam koje je rjesenje, stvarno ne znam, pun mi ih je k.

Bez jebe, za strsljen-party probaj bocu od 2L cole napunit 2-3 prsta pivom i stavi pokraj. Ulaze, ne mogu van i utope se. To je za sad najefikasnije rjesenje, iduce je benzin i gorit ce i oni i smokva.

foggy Bez jebe, za strsljen-party probaj bocu od 2L cole napunit 2-3 prsta pivom i stavi pokraj. Ulaze, ne mogu van i utope se. To je za sad najefikasnije rjesenje, iduce je benzin i gorit ce i oni i smokva.

E kad ti pošaljem zelene na adresu…

foggy Bez jebe, za strsljen-party probaj bocu od 2L cole napunit 2-3 prsta pivom i stavi pokraj.

E sad pitanje. Da li moram otkinut vrh boce i okrenut naopako unutra, jer gledala sam na netu nešto ali ne razumijem kako da taj vrh ostane u boci ako ga okrenem. S čim, ljepilo nebi, da nekom žicom povežem? Ili ulaze i onako na običnu bocu? Jer bura će pobacat čak i ako objesim za lozu a nebi da bijesni izađu van još pijani od pive.

A što se martina tiče, neznam, ja sam ih mehanički riješavala letvicom jednog po jednog jer njih nemože ubit doslovno ništa. Kad kažem tisuće dnevno mislim tisuće dnevno. I valjda idu na žute i bijele fasade jer im je napeta ta boja iz nekog razloga i tamo se množe ko zečevi. I pogledaj si drva ako imaš naslagana negdje ako neznaš odakle dolaze.

oxi Ja sam zabio žicu kroz oba dijela i zakvačio za granu gdje se skupljaju.

oxi Ma Cola od 2L, maknes cep, nalijes pivo (ostatak piva popijes, nemoj bogohulit), i samo tak otvorenu bocu stavis na pod pokraj. Mozes i nekako pricvrstit za granu ali nema potrebe, ako je dovoljno blizu onda ce im pivo zamirisat i krenut ce unutra dok slusaju tvoj evil laugh iz daljine. Probaj kemijat, kreni simple bez previse efforta pa upgrejdaj ako valja 😃

Imam drva posvuda, sigurno je martina u njima. Ali siguran sam da ih je jednostavno posvuda.

foggy Ma Cola od 2L, maknes cep, nalijes pivo (ostatak piva popijes, nemoj bogohulit),

Ili im natocis cijelu ozujsku

Fenix Od tog nece krepat, samo ce ih bolit glava 😃 al dobra Ha-Ha-Ha

Stršljen se na latinskom veli vespa. Ili kao dvokotačno vozilo ili kao ve spa pa ubod posluži kao prirodni botox.

Ja sam ih par komada uočil ali treba ostat ladan ko špricer i odu dalje. Jedan mi je skoro uletil u usta kad sam izlazio iz kuće a on se odozgora strovalio do mene i da sam imal otvorena usta uletio bi pajdaš i napravil čuda neviđena.

A imao sam i 2 gnjezda osa ispod terase a to sam riješio sa wd-40 kad sam ih parfemiral i popadali na pod ubrzo mlitavi pa sam im gnjezda skinuo i potrgao.

fensisuperstar

pa da i zato sam ih odma zgnječil na podu jer da sam ih pustil da se oporave letele bi ko podmazane.

Jučer nakon sprovoda pored Hrvatske Kostajnice krenem za Varaždin, upalil Google maps i youtube music prek android auto aplikacije i vozim doma. Nebi mi bilo žal da prije nek krenul nisam pogledal dal sam na romingu da mi mape i muzika nebi vukle iz Bosne signal. Dođem doma i vidim poruke da sam dobro došao na bosanskom signalu , druga poruka da sam izvan paketa okinul 49€. Nazovem korisničku službu i naravno da mi se spojilo na Bosnu, naravno da je 100kb samo 0,79€. Bosna se tretira kak bi Trump rekel shitho..., ovoga, third world country. Napisal sam pritužbu, nadam se da mi budu uvažili. Za 49€ si kupim recimo, Concord na popustu.

klinjo na kojem si telekomu? Meni na T-comu dok sam u inozemstvu, čim prođem dozvoljen promet u roamingu, T-com mi jednostavno pošalje SMS da sam ispucao sve i da mi je internet više-manje mrtav prije kupnje roaming paketa. Nema takvih iznenađenja što je super.