wooddiebone Lik, nemoj double downati na stvarima koje ne razumiješ
wooddiebone Nitko ne radi samoubojstvo jer misli da rješava tako svoje probleme
What? Znači ti doslovno sad stavljaš svako samoubojstvo ikad počinjeno i kategoriziraš ga kao da ga jebeno razumiješ. Ajde me nemoj jebati. Nisi doktor, nisi psihijatar, psiholog, specijalista za depresivne bolesti. Pišeš po forumu o ovome kao da si stručnjak. Ne jebi fakat.
Sterlok Ja se nadam legalizaciji eutanazije ako mi zatreba jednog dana ili bolje rečeno kad mi zatreba
Švica dopušta asisitiranje pri samoubojstvu ako razlozi nisu sebični. Npr ako umireš od neke bolesti, organi ti propadaju. That shit jel.
wooddiebone To ne pomaže u prevenciji suicida, ako išta, odmaže.
Znaš što isto odmaže? to što se nakon njegove smrti nekoliko fanova LP isto tako, s užetom, na isti način počinili samoubojstvo. Možeš ti reći da su svi oni bili psihički u kurcu, ali na kraju dana Chester je bio tu za njih u njihovim najtežim situacijama i onda je rekao bok, svi su oni rekli bok. Tebi je to naravno ok očito jer ljudska psiha je fragilna, oni nisu imali drugo riješenje, previše je to bilo za ishendlati.
Doktor Woodie
kratka priča o lokalnoj tragediji. Prije nekoliko godina u moj grad je doselila obitelj sa sinom. Osnovna škola. Mali je bio sasvim normalni klinac koji se btw pokušao već nekoliko puta ubiti. Niti jedan psihijatar nije sa klincom vidio problem u razgovoru sa njime, potpuno normalan klinac. Preselili su se u Novigrad. To je tu prestalo, pa možda je do poneblja. Možda ga je nešto mučilo back home. U školi su ga klinci volili, družio se sa svima, u 7 osnovne je napravio magic show i svi su ostali šokirani koliko je to bilo odlično. Na kraju je rekao da će se pripremati za slijedeću godinu da bude još bolji show. Taj dan slijedeće godine roditelji su ga našli kako visi sa stropa.
Objasni mi doktore Woodie. Zašto se mali ubio, bez ikakvog poremećaja, bez ikakvih tragedija u obitelji. Zdrav mozak, zdravo dijete, zdrava okolina, dobri roditelji, dobar odgoj, bez psihoza, neuroloških poremećaja. Išta što bi tom klincu dalo jedan jebemti da se želi ubiti.
btw woodie ovo nije zajebancija, moja mama i teta su još radile u toj školi kad se to desilo. Moja tetka mu je predavala engleski.
Objasni mi doktore Woodie što je točno bio taj okidač da se klinac od 13 godina planirano rokne. I zašto se uopće pokušao ubiti prije?
Sad, ja fakat ne mogu reći za tog klinca da je bio sebičan. Jer ovo je next level sjebanosti. Nitko nikad nije saznao zašto i kako je došlo do toga. Neću tvrdit da ne postoje ljudi kojima je mozak prso da jednog dana dobiju tešku psihozu izađu vani ubiju sebe nekoga. Ne pričamo o tome. To su ljudi koji su trebali primat pomoć od neke institucije. Ljudi sa PTSPom, bivše ime shellshock, primaju rehabilitaciju kroz nazdor. Sistem koji je očito isfejilao teško kod nekih.
Ali kompa, igraš se sa sinom, i nakon toga staviš omču oko vrata. Taj trenutak je sebičan. Način je pogrešan. Taj trenutak je sjebao čitavu obitelj. Javnost, milijune fanova i nekim je fanovima dao taj push da naprave isto. Ti to možeš prihvatit da je ok, ja neću. Nikad.