Aj super nije mi samo ps5 crka

I televizija je dobila po picki priko hdmia na kojem je ps5 spoje bio.

Sad kad sukljucim nesto na taj hdmi jebe me soundbar koji je na drugom hdmiu

Gubi se zvuk i tako to

fensisuperstar Osobno meni je bilo žao jer volim LP ali isto tako me boli kurac za ljude koji se na kraju odluče analajvat. Sebičan potez.

Tu psihoza preuzme i čovjek nema baš kontrole ni "odluke"

Miro ako imas doma par kila janjetine, sve ce biti i redu.

fensisuperstar Druže ništa osobno ali…

Kada pročitam tvoj post, odnosno način na koji pišeš od muke bih otišao po 2 metra špaga i objesio se.

Čoek, triba, anlajvat, something, belog…

Ako pišeš hrvatski onda piši hrvatski. Ne ubacuj dijalekt, engleske, izmišljene i retardirane riječi.

StarFox_N otišao po 2 metra špaga i objesio se.

Možda je i Chester imao svog Fensija btj!

Fenix Tu psihoza preuzme i čovjek nema baš kontrole ni "odluke"

Gle svi se mi borimo s depresijom čitav život na ovaj ili onaj način. Osobno me često već godinama hvataju ekstremni napadi anksioznosti da se doslovno moram držati rukama za nešto jer imam feeling da gubim tlo pod nogama. Plus paralize snova s vremena na vrijeme. Da jednom poslusam sto mi "glasić u glavi" kaže vjv bi ubio nekoga. Svi imamo svoje demone netko jače netko slabije. Treba se boriti protiv toga. Treba tražiti pomoć. Ne treba odustati. Da sam u najvećem kurcu ne bih nikad počinio samoubojstvo. Previše volim svoju obitelj. Na kraju krajeva ja smatram da je samoubojstvo na takav način kukavički potez. Možda sam u krivu. Jbg.

Miro pa što ti bi, znaš da se i bojler i kuhalo za vodu isključuje kad grmi, kamoli ne tehnikalije 😁

Prije mi je tako na kompu otišlo par mrežnih prije, sad na prvi zvuk groma iskopčavam sve, što treba i ne trebaGiphy - Family Guy Reaction GIF

fensisuperstar kod @maverick ih dofurati jer čoek ima kod sebe cuge za ubit jetru 15 puta.

Kod maverika bi se mister čester tek roknul prije vremena kad bi videl taj silni alkohol koji ga je sjebal.

Zake je počel cugat, navodno jer ga je diral neki stariji mister i seksualno zlostavljal dok je bil dečec.

oxi ja ništa ne gasim. Sve mi ide preko vrlo skupog produžnog sa zaštitom.

TITANXIS Kod maverika bi se mister čester tek roknul prije vremena

Giphy - Schitts Creek Party GIF by CBC

fensisuperstar Da sam u najvećem kurcu ne bih nikad počinio samoubojstvo.

Dragi fensi ti se meni drži i drago mi je da si unatoč svemu daleko od najvećeg od najvećih kuraca. Psihoza koja se nadograđuje i u kojoj se ti ljudi pronađu je nešto puno dublje

Fenix daleko od najvećeg od najvećih kuraca.

Ne brini se ti. Ja se držim podalje od najvećih kuraca. 😃 to ću prepustit @Heat u 😃

EDIT: AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

@wooddiebone

@fensisuperstar drag si mi oduvijek, ali pises gluposti, nisi u takvom stanju i nemas pojma kolko je to sjebano, bipolarni nije depresija kakvu vecinu mi ponekad imamo, to je grdo sranje koje nazalost najcesce zavrsi samoubojstvom, nitko od njih se ne ubije jer zeli, jednostavno nemaju trenutno u glavi izlaz, to je psiholosko stanje i nije sam tak, aha imam obitelj, ajde ne budem.

Miro

I feel your pain.

Prije 2 godine mi je grom sjebo TV, sad na prve zvukove udara groma čak i ako je daleko trčim da pogasim sve.

Štoviše je rizik držati takve uređaje u struji čak i kad nestane struje (prenapon ne dolazi jedino od udara groma). Puštanjem struje iz centrale zna se desiti jači napon u uređaje od očekivanog, pa napravi isti efekat kao udar groma, posebno ako koristiš produžne koje nemaju na sebi zaštitu od prenapona. Ako ti je nestalo struje kući, i ponovo došlo, moguće da je i upravo taj prenapon napravio štetu.

renda nisi u takvom stanju i nemas pojma kolko je to sjebano

Čisto reda radi. tko je rekao da sam ja u takvom stanju? Kaj zabrijavaš.
                      Broj 2 kad već kad ti pišeš takve stvari, jesi ti kvalificiran pisati ovo? Jesi li izučavao, čitao knjige, ili nešto završio a da je usko povezano sa psihologijom. Ja nisam, čisto reda radi kvalificiran pisati ovako nešto. Nemam edukaciju kao npr @Zero da pišem o tome na profesionalnoj razini. Just saying.

No kad smo kod toga. Dal imaš nekoga blizu koji je prošao ovo. Ja imam.
                      U svojoj rodbini nekoga (koji tehnički meni nije u rodu) koji je jedan dan uzeo pištolj i propucao se. Da se razumijemo, prije pun kurac godina, i nije utjecalo na mene nikako. ne znam detalje kak se propucao. ne znam ni osobu. Ali znam osobu koja je prošla to. I nije lijepo. I to btw zbog dugova. Sad dal je ta osoba usput imala nekakav poremećaj, ili nešto. Teško je to znati. Kako se god to kategorizirao, na kraju dana i really don't give a fuck. Žao mi je ljudi koji prolaze takve situacije, ali ako si toliko sjeban i toliko u kurcu mentalno, onda ti je mjesto negdje u nekoj instituciji. Treba ti jebeno ozbiljna pomoć. A većinu tih psihijatrijskih slučaja su liječeni godinama od stručnjaka koji znaju svoj zanat, valjda. Onda ih je na kraju dana sjebo sistem, nisu imali potporu koju su trebali ili je netko iz obitelji zakazao i nisu vidili znakove. kako god je, vješanje prijatelju moj nije način.

Plus kaj ti znaš kaj meni prolazi u glavi. Imam 7000 sati u path of exileu. Možda sam neki skriveni psihopat/sociopat.

i čisto reda radi zadnji edit: otkud tebi da je Chester bio bipolaran? Ne znam otkud si izvukao ovo. Jer ja nisam nigdje našao da je on patio od nečega kao što je recimo ptsp ili bipolarni sindrom. Većinom se aludira na opijate i traume iz djetinjstva.

fensisuperstar i meni se u uzoj obitelji dogodilo isto sranje, tak da znam i ja o cemu pricam.

A Chester je imal manicnu depresiju ili drugim rijecima bipolarni.

renda Chester je bio seksualno iskoristavan i zlostavljan u dobi od 7 do 13 godina, a ako se ne varam radi se o nekome iz obitelji. Takav udarac na psihu nije izljeciv kroz cijeli zivot. Zato je i post mortem pjesma "Lost" jos teza za slusanje

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Deadwalker | 55
                          2. @foggy | 45
                          3. @StarFox_N | 39
                          4. @Fenix | 39
                          5. @Brijac | 38
                          6. @TITANXIS | 37
                          7. @maverick | 30
                          8. @Blitz | 28
                          9. @herc | 27
                          10. @resident_evil | 26

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Brijac | 75
                          2. @Miro | 59
                          3. @Fenix | 47
                          4. @fensisuperstar | 46
                          5. @maverick | 38
                          6. @escoban | 34
                          7. @Zero | 32
                          8. @Torgue | 30
                          9. @herc | 30
                          10. @TITANXIS | 25
                          Ovaj post se automatski generira.

renda Miro ako imas doma par kila janjetine, sve ce biti i redu.

Samo 1 kg u ledu tako da san sjeban🤣

oxi Miro pa što ti bi, znaš da se i bojler i kuhalo za vodu isključuje kad grmi, kamoli ne tehnikalije 😁

A sve znam, ali znas i ti da drugacije pušeš tek kad se opečeš.

Raziel Ako ti je nestalo struje kući, i ponovo došlo, moguće da je i upravo taj prenapon napravio štetu.

Ne ne baš je grom bio.

Ps5 je gotov ostalo se cini ok osim ovog sranja sa soundbarom popizdi ako ukljucim xbox ili u hdmi di je bio ps5 ili ako ga ostavim u soundbaru di je bio prije.

E sad jeli do xboxa, soundbara ili tva moran viditi

fensisuperstar vješanje prijatelju moj nije način.

Lik, nemoj double downati na stvarima koje ne razumiješ.

Nitko ne radi samoubojstvo jer misli da rješava tako svoje probleme. Nekim ljudima je vlastita glava apsolutno previše za ishendlati, možda tebi ne bi bila, ali ljudska psiha je fragilna stvar i nema tu puno rasprave.

Mislim da je pogrešno da se o samoubojstvu ne priča u javnosti i mislim da je pogrešno kaj je mainstream stav o tome ovakav kao tvoj gdje se samoubojice karakteriziraju kao sebične osobe iako na kraju dana to samoubojstvo često bude jedino što oni ikad naprave za sebe.

Veliki dio tih ljudi živi cjele svoje živote za druge ne jer žele nego zato jer ne mogu ništa drugo, a društvo im govori, ne možeš ni to napravit za sebe inače si sebičan. To ne pomaže u prevenciji suicida, ako išta, odmaže.

-

Poslušao novi LP i ok mi je Emily. Naravno da Chestera nitko nikad neće nadomjestit ili zamjenit, ali to nikada niti nije poanta novih vokalista.