renda nisi u takvom stanju i nemas pojma kolko je to sjebano
Čisto reda radi. tko je rekao da sam ja u takvom stanju? Kaj zabrijavaš.
Broj 2 kad već kad ti pišeš takve stvari, jesi ti kvalificiran pisati ovo? Jesi li izučavao, čitao knjige, ili nešto završio a da je usko povezano sa psihologijom. Ja nisam, čisto reda radi kvalificiran pisati ovako nešto. Nemam edukaciju kao npr @Zero da pišem o tome na profesionalnoj razini. Just saying.
No kad smo kod toga. Dal imaš nekoga blizu koji je prošao ovo. Ja imam.
U svojoj rodbini nekoga (koji tehnički meni nije u rodu) koji je jedan dan uzeo pištolj i propucao se. Da se razumijemo, prije pun kurac godina, i nije utjecalo na mene nikako. ne znam detalje kak se propucao. ne znam ni osobu. Ali znam osobu koja je prošla to. I nije lijepo. I to btw zbog dugova. Sad dal je ta osoba usput imala nekakav poremećaj, ili nešto. Teško je to znati. Kako se god to kategorizirao, na kraju dana i really don't give a fuck. Žao mi je ljudi koji prolaze takve situacije, ali ako si toliko sjeban i toliko u kurcu mentalno, onda ti je mjesto negdje u nekoj instituciji. Treba ti jebeno ozbiljna pomoć. A većinu tih psihijatrijskih slučaja su liječeni godinama od stručnjaka koji znaju svoj zanat, valjda. Onda ih je na kraju dana sjebo sistem, nisu imali potporu koju su trebali ili je netko iz obitelji zakazao i nisu vidili znakove. kako god je, vješanje prijatelju moj nije način.
Plus kaj ti znaš kaj meni prolazi u glavi. Imam 7000 sati u path of exileu. Možda sam neki skriveni psihopat/sociopat.
i čisto reda radi zadnji edit: otkud tebi da je Chester bio bipolaran? Ne znam otkud si izvukao ovo. Jer ja nisam nigdje našao da je on patio od nečega kao što je recimo ptsp ili bipolarni sindrom. Većinom se aludira na opijate i traume iz djetinjstva.