foggy nekad su starci ludji od djece jer djeca cesto poberu lose stvari od roditelja

Ovo me sjetilo na jedan događaj u srednjoj kojeg se rado sjetim jer je profesor bio ljigava seljačina koja je slinila na maloljetne curice.

Dakle cura je bila u bolnici teško bolesna, a profesor iz latinskog joj je pisao jedinice svaki tjedan jer nije bila u školi, to je volio radit. Pa ga je sačekao tata jedno jutro 😀

https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/vijesti/clanak/istukao-profesora-jer-je-zakljucio-dvojku-kceri/251162.aspx

Tesko je biti pametan u bully situacijama.

Prije nekoliko godina stariji brat je isao odbraniti mlađeg (verbalno) od lokalnog nasilnika. Ovaj nasilni otisao kuci po noz i zabio mu u leđa. Momak je podlegao a ovaj dobio neadekvatnu kaznu.

Dalje, dijete fino odgojis i posaljes ga u skolu a tamo mu skacu po glavi. Pa ti rjesavaj kako znas.

Nego, imam Tidal za podijeliti ko će slušati neku muziku, dogovorimo se sve. Probao sam ostale i jednostavno ovaj mi najbolje odgovara, a i kvaliteta je odlična naspram drugih.

Bjeloglavi sup zove kondora, Kondore javi se!

A gde su šef, pa yakuza stinger, blade i još nekolicina pajdaša kojih nema već neko vrijeme.?

čul sam za Anticu, ali nikako da stanem kada sam usput… doduše još mi je malo žao kaj nisam probao "najpoznatiju" u Napulju pizzu. Prije sam ih više tamanio, sada malo manje, ali dobra pizza je uvijek u slast.

ma na nasilje se mora odgovoriti nasiljem. Jebi ti sve one "razgovore" i sl. Kada netko tko maltretira slomi nos onda će naučiti lekciju. Da imam dijete i da ga netko maltretira, sa klještima bih izvadio zub i sa guštom gulio zatvor. Kada se sjetim onog malog koji je maltretirao pa ga premještali iz škole u školu… A detalji su užasni i jako zabrinjavajući.

Još malo i go, napokon će guza vidjeti opet puta, a možda sredim da uđem i u kokpit aviona ovaj put 😃

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 107
      2. @ZigguratVertigo | 71
      3. @klinjo | 59
      4. @montoya | 58
      5. @overlord1 | 54
      6. @herc | 46
      7. @Torgue | 41
      8. @Fetty | 38
      9. @DarkPunisher | 33
      10. @milicevic87 | 32
      11. @fensisuperstar | 31
      12. @prayer | 28
      13. @pravednik | 27
      14. @Flipper | 26
      15. @chono | 24

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @solidmerlin | 143
      2. @Matador | 136
      3. @klinjo | 108
      4. @Torgue | 67
      5. @fensisuperstar | 59
      6. @montoya | 56
      7. @Fetty | 54
      8. @Zero | 52
      9. @Flipper | 51
      10. @Genesis | 42
      11. @DarkPunisher | 41
      12. @StarFox_N | 40
      13. @ZigguratVertigo | 38
      14. @prayer | 38
      15. @herc | 36
      Ovaj post se generirao automatski.

Imam jedno 50 fotki (iz muzeja igara gdje sam jučer bil) koje bi htel uploadati da budu album koji morem tu podijeliti.

Koja je stranica najbolja za to? Poželjno da se zadrži kvaliteta.

montoya kakav je muzej? Svaki dan prolazim pored njega kad idem i vracam se s posla ali nikako da odem 😃

moschus super je, pravi doživljaj - slikal sam doslovno sve pa oću tu podijeliti…

Neci previse gledati fotke da mi ne pokvari posjet! 😃

11 A sjedalo. A ryanair putnici ga izbjegavaju. Možda više neće.

Kaj je bilo treba vidjeti, za sada izgleda izgubili su uzgon. Pokazalo se (opet) da je uzlijetanje i slijetanje najopasniji dio leta.

Za 2 tjedna testiramo novi a220 od croatia. Živo me zanima to novo čudo.

vidim ovaj muzejski ps1. dan danas se sjećam te konzole i kako mi je "kurio" joysticke…