klinjo

Čovjek više ne zna što napisati ili reći na tako nešto 🙁

Bojim se da ono što smo gledali u Adolescence nije fikcija.

Djeca su mlada, djeca su ranjiva, djeca su povodljiva i lako je utjecati na njih.

Bullying više nije kao nekad kad sam ja bio klinac. Da, istukli su me tamo, tukli su me na putu doma, ali bar sam doma imao mir.

Ovi danas su 24/7 na udaru sa strana koje ih najviše bole.

pravednik da, zato sam i napisao post. Koma. Baš koma.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Tzereen Da, istukli su me tamo, tukli su me na putu doma, ali bar sam doma imao mir

Trebali su te tuc i doma 🙂

Salu na stranu, uzas uzasa. Skola je zapravo oduvijek i bila katastrofa mjesto, najgori bulling je bas u skolama gdje pristavi jebivjetri svoje frustracije lijece na ranjivima. Nije mi skola bila najugodnije iskustvo, ali uz sav uzas i teror koji sam vidio mislim da mi je bilo super. Kak opce skulirat one koji doslovno muce drugu djecu?

• renda

•  
        •  
        •  
        •  

foggy isto tak, suber u glavu, i to je to, ne vidim drugi nacin.

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

renda I onda te iduci dan docekaju negdje van skole i prebiju, a evo s obzirom kakav je svijet danas, i ubiju. I koje je rjesenje?

• Uređivano

foggy Nije mi skola bila najugodnije iskustvo, ali uz sav uzas i teror koji sam vidio mislim da mi je bilo super. Kak opce skulirat one koji doslovno muce drugu djecu

Nemožeš. Meni se desilo da u malom razredu od 6 učenika kad sam bila u osnovnoj imali smo debelo krme koje nas je maltretiralo, 9 godina i 80 kila, bacala nam je stvari kroz prozor, kidala biljažnice i knjige, krala nam stvari, najgore je bilo kad je doslovno sjedila po nama, dok nije krme sjelo na glavu kolege, i napukao mu je vratni kralježak.

Ja sam znala glumit po tjedan dana da sam bolesna samo da neidem u školu jer mi se povraćalo na pomisao da moram trpit tu spodobu koja se iživljavala po nama svaki dan.

I kad smo molili i kumli da nam se pomogne, jer je svih ali svih maltretirala, učitelji i pedagog i ravnatelj su to opisali kao "ah djeca, pa to se ona igra".

Na kraju smo mi od 9 godina imali tajni sastanak poslje škole i odlučili smo ju doslovno ignorirat kao da ne postoji, pa je išla plakat mami i učitelju poslje tjedan dana tretmana kao da je duh, pa smo mi imali jezikovu juhu kako mi maltretiramo nju. Pa smo hladno nastavili ignoriranje jer doslovno smo shvatili da smo sami na svijetu, poslje mjesec dana je došla pameti i shvatila da možda je ona napravila nešto krivo i da je možda to neprihvatljivo, na stranu da je skoro paralizirala dijete od 9 godina tako da mu je sjela na glavu i pukao mu je kralježak.

Teehee djeca će bit djeca jel.

• renda

•  
            •  
            •  
            •  

foggy onda roditelj dodje do tog klinca i smireno mu kaze ako mi jos jednom taknes malog otisel ti budem doma i vise ne budes imal roditelje, das mu lagani slap i odes, naravno ne budes stvarno to napravil, ali mozda se zapita, ne znam.

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

renda To ti je ista kategorija, a nekad su starci ludji od djece jer djeca cesto poberu lose stvari od roditelja. Necije dijete ne smijes krivo pogledat a kamoli pipnut, tak da to tesko moze proci da mu zidarsku odvalis 😃

Moj caca je znao rastavljat djecu pred skolom kad su se tukla, ponosim se takvim situacijama i tak sam odgojen. No, uvijek ima onih koji nisu i radi takvih djeca pate. Najlakse je ispucat frustraciju na slabiju kariku.

renda onda roditelj dodje do tog klinca i smireno mu kaze

foggy nekad su starci ludji od djece jer djeca cesto poberu lose stvari od roditelja

Ovo me sjetilo na jedan događaj u srednjoj kojeg se rado sjetim jer je profesor bio ljigava seljačina koja je slinila na maloljetne curice.

Dakle cura je bila u bolnici teško bolesna, a profesor iz latinskog joj je pisao jedinice svaki tjedan jer nije bila u školi, to je volio radit. Pa ga je sačekao tata jedno jutro 😀

https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/vijesti/clanak/istukao-profesora-jer-je-zakljucio-dvojku-kceri/251162.aspx

Tesko je biti pametan u bully situacijama.

Prije nekoliko godina stariji brat je isao odbraniti mlađeg (verbalno) od lokalnog nasilnika. Ovaj nasilni otisao kuci po noz i zabio mu u leđa. Momak je podlegao a ovaj dobio neadekvatnu kaznu.

Dalje, dijete fino odgojis i posaljes ga u skolu a tamo mu skacu po glavi. Pa ti rjesavaj kako znas.

Nego, imam Tidal za podijeliti ko će slušati neku muziku, dogovorimo se sve. Probao sam ostale i jednostavno ovaj mi najbolje odgovara, a i kvaliteta je odlična naspram drugih.

Bjeloglavi sup zove kondora, Kondore javi se!

A gde su šef, pa yakuza stinger, blade i još nekolicina pajdaša kojih nema već neko vrijeme.?

čul sam za Anticu, ali nikako da stanem kada sam usput… doduše još mi je malo žao kaj nisam probao "najpoznatiju" u Napulju pizzu. Prije sam ih više tamanio, sada malo manje, ali dobra pizza je uvijek u slast.

ma na nasilje se mora odgovoriti nasiljem. Jebi ti sve one "razgovore" i sl. Kada netko tko maltretira slomi nos onda će naučiti lekciju. Da imam dijete i da ga netko maltretira, sa klještima bih izvadio zub i sa guštom gulio zatvor. Kada se sjetim onog malog koji je maltretirao pa ga premještali iz škole u školu… A detalji su užasni i jako zabrinjavajući.

Još malo i go, napokon će guza vidjeti opet puta, a možda sredim da uđem i u kokpit aviona ovaj put 😃

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 107
                  2. @ZigguratVertigo | 71
                  3. @klinjo | 59
                  4. @montoya | 58
                  5. @overlord1 | 54
                  6. @herc | 46
                  7. @Torgue | 41
                  8. @Fetty | 38
                  9. @DarkPunisher | 33
                  10. @milicevic87 | 32
                  11. @fensisuperstar | 31