Promjena zadnje firme bio mi je najtezi poslovni trenutak i odluka zivota. Nikad teze nisa otisao iz skoro savrsene firme, ali danas kad na to gledam, to je bila i najbolja odluka u tom segmentu zivota. Bit ce dobro, samo nemoj recenzirat firmu za 2h igranja
Blebletaonica 3.0
foggy Sto ste tako zagonetni? Ko odlazi iz skoro savrsenstva???
solidmerlin U mom slucaju onaj tko zeli stalno napredovat i ucit nove stvari.
- Uređivano
foggy Promjena zadnje firme bio mi je najtezi poslovni trenutak i odluka zivota. Nikad teze nisa otisao iz skoro savrsene firme, ali danas kad na to gledam, to je bila i najbolja odluka u tom segmentu zivota. Bit ce dobro, samo nemoj recenzirat firmu za 2h igranja
A 1.5 krecem to se neradi a petak je spojen tako da krecen 5.5
Nisan ni poceo vec plusevi
A neznan sto bi ti reka, jos nisan radio u drzavnoj pa neznan kako ce biti
Miro Sad kad skužiš da se u javnoj radi više nego kod bivšeg privatnika
Ako si se zaposlio redovnim putem očekuj šljakanje na najjače
Kako god sretno, sada možeš barem na bolovanje kao gospodin
doctorfreak Miro Sad kad skužiš da se u javnoj radi više nego kod bivšeg privatnika
Ako si se zaposlio redovnim putem očekuj šljakanje na najjače
Kako god sretno, sada možeš barem na bolovanje kao gospodin
A kod mene kad je posao onda nemozes disati a kad ga nema onda ga stvarno nema, organizacija od kuraca nama broda pa onda u isto vrime 3 dodu pa tuci prekovremene i sve.
A sto se tice posla javilo mi da ce traziti cekao natjecaj i to je to. Samo sto je natjecaj bio u 10 misecu prosle godine i tek sad je sve rjeseno. Dosta dobar mi je CV pa su me nagovarali da dodem. A sad kako ce biti viditi cemo ako nevalja idemo dalje u staru firmu se mogu vratiti kad god ocu.
A na bolovanja iden stvarno rijetko i ovo sto san isa u ovoj firmi oko toga nema nikakvog problema
E ovo je trebala bit Ebica. Ženski Kratos.