Promjena zadnje firme bio mi je najtezi poslovni trenutak i odluka zivota. Nikad teze nisa otisao iz skoro savrsene firme, ali danas kad na to gledam, to je bila i najbolja odluka u tom segmentu zivota. Bit ce dobro, samo nemoj recenzirat firmu za 2h igranja 😃

solidmerlin U mom slucaju onaj tko zeli stalno napredovat i ucit nove stvari.

foggy Promjena zadnje firme bio mi je najtezi poslovni trenutak i odluka zivota. Nikad teze nisa otisao iz skoro savrsene firme, ali danas kad na to gledam, to je bila i najbolja odluka u tom segmentu zivota. Bit ce dobro, samo nemoj recenzirat firmu za 2h igranja 😃

A 1.5 krecem to se neradi a petak je spojen tako da krecen 5.5

Nisan ni poceo vec plusevi 🤣🤣🤣🤣

Genesis Miro znaci odlucio si se umirovit 🙁

A neznan sto bi ti reka, jos nisan radio u drzavnoj pa neznan kako ce biti

Genesis ja bi platio da gledam Miru na šalteru ili u nekom uhljebničkom uredu. Ma kakav The Office

Fenix Genesis ja bi platio da gledam Miru na šalteru ili u nekom uhljebničkom uredu. Ma kakav The Office

Gade🤣🤣🤣🤣

Fenix ja bi platio da gledam Miru na šalteru ili u nekom uhljebničkom uredu.

Dodatno bi platio da ga @Tuhy gleda na šalteru i zajebava ga 8h u komadu 😃

Miro Sad kad skužiš da se u javnoj radi više nego kod bivšeg privatnika 😃

Ako si se zaposlio redovnim putem očekuj šljakanje na najjače 🙂

Kako god sretno, sada možeš barem na bolovanje kao gospodin 😃

doctorfreak Miro Sad kad skužiš da se u javnoj radi više nego kod bivšeg privatnika 😃

Ako si se zaposlio redovnim putem očekuj šljakanje na najjače 🙂

Kako god sretno, sada možeš barem na bolovanje kao gospodin 😃

A kod mene kad je posao onda nemozes disati a kad ga nema onda ga stvarno nema, organizacija od kuraca nama broda pa onda u isto vrime 3 dodu pa tuci prekovremene i sve.

A sto se tice posla javilo mi da ce traziti cekao natjecaj i to je to. Samo sto je natjecaj bio u 10 misecu prosle godine i tek sad je sve rjeseno. Dosta dobar mi je CV pa su me nagovarali da dodem. A sad kako ce biti viditi cemo ako nevalja idemo dalje u staru firmu se mogu vratiti kad god ocu.

A na bolovanja iden stvarno rijetko i ovo sto san isa u ovoj firmi oko toga nema nikakvog problema

E ovo je trebala bit Ebica. 😀 Ženski Kratos.