Flipper Miro sretno, to nije nikad lagano kad ti se ne ide zapravo, ali budućnost firme (plaće) nije najsigurnija.

Hvala

A kinez uzeo i sve razjebao posla nema placa ide a to nemoze trajati ili se pere lova. A ministarstvo ga pritisce i tira ca vjerovatno sa tim dogovoreno da bi prodao sve po manjoj cijeni nego trazi. A sto god da bude sve ce potrajati a sto sa placama i sa svime.

I meni je to sve jasno ali isto mi se ne ide😭, dobra ekipa dogura san do visokog da me nitko ne jebe…

A dobija san posao u državnoj sad ali kazem isto mi se jebeno ne ide možda san u kurcu ali jebiga tako je

Miro A dobija san posao u državnoj sad

A lijepo si mi rekao da se učlanim u HDZ!

Giphy -

Flipper Miro A dobija san posao u državnoj sad

A lijepo si mi rekao da se učlanim u HDZ!

🤣🤣🤣

Da to svi kazu a sve bez stranke islo

Državna/javna, to je to.😍

Promjena zadnje firme bio mi je najtezi poslovni trenutak i odluka zivota. Nikad teze nisa otisao iz skoro savrsene firme, ali danas kad na to gledam, to je bila i najbolja odluka u tom segmentu zivota. Bit ce dobro, samo nemoj recenzirat firmu za 2h igranja 😃

solidmerlin U mom slucaju onaj tko zeli stalno napredovat i ucit nove stvari.

foggy Promjena zadnje firme bio mi je najtezi poslovni trenutak i odluka zivota. Nikad teze nisa otisao iz skoro savrsene firme, ali danas kad na to gledam, to je bila i najbolja odluka u tom segmentu zivota. Bit ce dobro, samo nemoj recenzirat firmu za 2h igranja 😃

A 1.5 krecem to se neradi a petak je spojen tako da krecen 5.5

Nisan ni poceo vec plusevi 🤣🤣🤣🤣

Genesis Miro znaci odlucio si se umirovit 🙁

A neznan sto bi ti reka, jos nisan radio u drzavnoj pa neznan kako ce biti

Genesis ja bi platio da gledam Miru na šalteru ili u nekom uhljebničkom uredu. Ma kakav The Office

Fenix Genesis ja bi platio da gledam Miru na šalteru ili u nekom uhljebničkom uredu. Ma kakav The Office

Gade🤣🤣🤣🤣

Fenix ja bi platio da gledam Miru na šalteru ili u nekom uhljebničkom uredu.

Dodatno bi platio da ga @Tuhy gleda na šalteru i zajebava ga 8h u komadu 😃

Miro Sad kad skužiš da se u javnoj radi više nego kod bivšeg privatnika 😃

Ako si se zaposlio redovnim putem očekuj šljakanje na najjače 🙂

Kako god sretno, sada možeš barem na bolovanje kao gospodin 😃