Jebeni Ubisoft krenuli su sa markerima i u pravom životu.

oxi

Na drugoj slici prvo što sam pomislio bilo je: "Ispod tog kamena se sigurno nalaze 3 poskoka."

Zavidim ljudima koji gaje i vole livade i bujna dvorišta, mene to koči najviše zbog fobije prema zmijama, a imam i uslove i volju. Traume iz djetinjstva.

Raziel Nabaviš ili hraniš par mačaka neka ti se motaju oko kuće i nemaš straha od zmija.

Moja tetka nikada nije voljela mačke. Kada joj je zmija došla u dvorište uzela je jednu lutalicu i počela je hraniti.

Ta ista mačka je ubila zmiju i donijela je na ulaz od kuće.

StarFox_N Ta ista mačka je ubila zmiju i donijela je na ulaz od kuće.

Mačke su baš HC po tom pitanju, kolega ima par komada i jedno jutro izađe van, par miševa i štakor na pragu pred vratima, a krvi do susjeda 😃 Mega killer vibes, plus za krtice su odlične.

foggy Zlata vrijede ako živiš na selu ili blizu šume.

Sve živo tamane.

Raziel mačka i pas izlaze slobodno iza i ispred kuće jer je sve ograđeno, a i imam ilegalnog ježa koji živi u drvarnici od prije neznam tri godine i šeta slobodno gdje hoće, tako da zmija nema 😀

Ali zato srne me zajebavaju redovito, vole masline i salatu, ali lako što pojedu, nego izgaze sve živo.

Ne volim mačke jbg, imam malog maltezera koji ganja mačke kao bog maglu i ne da prići dvorištu, i jednog avlijanera kome sam spasio život kao odbačenom štencu i pružio mu obitelj kakvu mu prethodni vlasnici nisu omogućili, a taj se boji pčelu kad vidi, kamoli nešto veće.

Nisam blizu šume, imam jedno 600 kvadrata dvorišta koje redovno kosim i održavam, naleti pokoji sljepić, dobije kosilicu po glavi i idem dalje.

Zmiju sam vidio pretprošle godine kad sam šetao po dvorištu i dok sam otrčao po kanister benzina da zapalim kompletnu ulicu, negdje je pobjegla. Evo hvata me jeza još sad kad se sjetim.

Raziel nemoooj, one ti odu odmah čim malo jače hodaš, nebi ni tebi bilo drago da te netko zapali a samo si ušao u krivu ulicu 🫥

Nikad nisam volio bjelouške jer se hrane ribama (ni danas ih ne volim vidjeti u rijeci, pogotovo kad sam kao puno mlađi znao ići s ekipom hvatati ribe na krošnju, pa onda sve paziš gdje staješ i nikad se ne zna što će izletjeti iz korijenja drveća blizu vode, najgori je onaj osjećaj da ti nešto plazi uz tijelo, lol), ali danas sam sretan kad god vidim ove sljepiće i kopnene zmije jer su dobar znak da će biti i manje miševa i štakora, ako ih se ostavi na miru. Danas je broj potenciran jer je neodržavanih i zapuštenih površina nikad više.

oxi nemoooj, one ti odu odmah

Kažu stare babe da su poskoci lude zmijuge. Kad im je sezona parenja, znaju bit jako nervozne pa čak i ići agresivno na ljude u tom periodu.

Zadnje što mi treba u životu jeste da neka seksualno zakinuta zmijuga svoje seksualne nejebičarske frustracije izliječi na meni.

Strah od zmija je strah od pimpeka po Freudu :kokice:

Ja sam team dog, moja mi fali više od ičega, vrijeme ne liječi sve. Ali mačku bi imao da imam kuću, korisna je da ako ništa potamane žgadiju okolo 😃

Raziel Zadnje što mi treba u životu jeste da neka seksualno zakinuta zmijuga svoje seksualne nejebičarske frustracije izliječi na meni.

Nesto slicno kao kad @wooddiebone dodje na forum.

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 92
                2. @f_i_c_o | 65
                3. @klinjo | 50
                4. @Torgue | 43
                5. @montoya | 43
                6. @Fenix | 40
                7. @kabegami | 34
                8. @herc | 26
                9. @foggy | 23
                10. @Zero | 22
                11. @Prika | 21
                12. @stitrek | 19
                13. @Fetty | 18
                14. @Genesis | 18
                15. @Flipper | 17

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @solidmerlin | 64
                2. @klinjo | 54
                3. @Torgue | 47
                4. @Zero | 45
                5. @f_i_c_o | 38
                6. @StarFox_N | 36
                7. @montoya | 33
                8. @Genesis | 32
                9. @Heat | 28
                10. @kabegami | 27
                11. @Flipper | 23
                12. @fensisuperstar | 22
                13. @Brijac | 19
                14. @Prika | 19
                15. @herc | 19
                Ovaj post se generirao automatski.

Drugovi i drugarice Sretan vam Prvi maj. želi vam drug TiTankO

prvi maj i kuha se grah. Jesam ga zasolio u pm 😢 a sutra natrag po starom

wooddiebone Bilo mi je kasnije zao sta te idem zajebavat, ali sam se sjetio da sam ti svirao maidene pa smo kvit