pravednik sad će ovo zvučat grubo, ali netko te dobro jebe i to nije država (osim što vjv radiš za državnu firmu). Nisu ni država ni HDZ krivi ako radiš 300-400 sati mjesečno za te novce danas dok ima bolje plaćenih poslova. Zvuči grubo i žao mi je, ali tako je
I veličaš taj fakultet previše, ja ni većina drugih koji smo završili nešto nismo pametniji od tebe niti bolji ljudi od tebe. Niti mi ovdje gdje sad radim treba faks, niti je to neki bogom dan posao. Znanje se cijeni više od diplome, a to što znam/znamo def nisam naučio na faksu, osim te neke pro forme diploma je skoro pa nebitna.
Ja te sad jebem jer mi je baš žao vidjet kad se netko tako podcjenjuje. Znam puno ljudi koji nemaju faks, ali imaju bolju plaću i žive bolje ili relativno bolje (opravdano, da nebi bilo), i to sad pričamo samo o materijalnom, a gdje su još karakter i druge bitnije ljudske osobine
EDIT: I čisto kao motivacija, prijatelji su i u kasnijim godinama mijenjali struke pa i čitave živote i preokrenuli su se iz situacija u kojima nisu bili zadovoljni. I materijalno i obiteljski. 32 godine su ništa