oxi Ja sam požalio što sam se na poslu dobrovoljno javio da instaliram Windowse, Office i sve ostalo od programa na par računala i donirani laptop. Ovo zadnje je bilo najgore, pukla particija s Windowsima s kojima je došao nedugo po dolasku, pa kontaktiraj udrugu koja ga je dala za račun i jamstvo, pa kažu da to ne pokrivaju, pa win 10 se neće instalirati prvi put, a win 11 ne prepoznaje net. Pa probaj opet, pa ručno instaliraj drivere na win 10, pa opet ne radi. Pa uspiješ pa onda radi upgrade na nove windowse…Sve što je moglo poći ukrivo je u jednom trenu i pošlo. Da ne spominjem licence za Office i kako je na kraju najjednostavnije sve pogasiti od servisa i jednostavno krekirati i boga i vraga. Postupak instalacije bi s novim verzijama trebao biti jednostavniji, ali i iz mog iskustva postaje samo kompliciraniji ovisno o hardveru. Još kad ovima drugima treba objašnjavati da moraju imati email i lozinku za logiranje odnosno profil prođe pola života.
Tak da…moje simpatije. I ovo što si doma moram srediti mi dovoljno diže tlak kad treba odgonetnuti što ne funkcionira, a u nekom trenutku neće funkcionirati. Jer imaš Windowse i nešto će već prestati raditi.