Ja isto slažem novi komp i dobro bi mi došla pomoć oko instalacije Windowsa. Mislim da neće trebati baš 3 sata da sve zgotovimo, ali nikad ne znaš.:wink: :wink:
Blebletaonica 3.0
oxi Ja sam požalio što sam se na poslu dobrovoljno javio da instaliram Windowse, Office i sve ostalo od programa na par računala i donirani laptop. Ovo zadnje je bilo najgore, pukla particija s Windowsima s kojima je došao nedugo po dolasku, pa kontaktiraj udrugu koja ga je dala za račun i jamstvo, pa kažu da to ne pokrivaju, pa win 10 se neće instalirati prvi put, a win 11 ne prepoznaje net. Pa probaj opet, pa ručno instaliraj drivere na win 10, pa opet ne radi. Pa uspiješ pa onda radi upgrade na nove windowse…Sve što je moglo poći ukrivo je u jednom trenu i pošlo. Da ne spominjem licence za Office i kako je na kraju najjednostavnije sve pogasiti od servisa i jednostavno krekirati i boga i vraga. Postupak instalacije bi s novim verzijama trebao biti jednostavniji, ali i iz mog iskustva postaje samo kompliciraniji ovisno o hardveru. Još kad ovima drugima treba objašnjavati da moraju imati email i lozinku za logiranje odnosno profil prođe pola života.
Tak da…moje simpatije. I ovo što si doma moram srediti mi dovoljno diže tlak kad treba odgonetnuti što ne funkcionira, a u nekom trenutku neće funkcionirati. Jer imaš Windowse i nešto će već prestati raditi.
Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @StarFox_N | 256
- @champion1 | 215
- @milicevic87 | 93
- @somethingwrong | 91
- @Torgue | 76
- @dormin | 75
- @Fenix | 72
- @fensisuperstar | 71
- @Solid_Snake | 57
- @Garrus_V | 53
- @klinjo | 49
- @Flipper | 47
- @TITANXIS | 45
- @DarkPunisher | 42
- @prayer | 40
Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @fensisuperstar | 185
- @solidmerlin | 176
- @Torgue | 147
- @milicevic87 | 113
- @champion1 | 101
- @StarFox_N | 98
- @klinjo | 93
- @Flipper | 81
- @dormin | 75
- @Zero | 74
- @Heat | 60
- @Solid_Snake | 58
- @somethingwrong | 56
- @Fenix | 52
- @chono | 51
Ovaj post se generirao automatski.
oxi Vidi se da nisi radila u nekom IT "customer support" odjelu.
Tamo su to daily taskovi
Jbg starijim je to kvantna fizika..
chono E pa nije radilo iz ne znam kojeg razloga (sumnjam na samu instalaciju windowsa na USB-u koja je skinuta s njihove stranice, ali sad mogu samo nagađati). A taj laptop nema mrežni pa ako se windowsi 11 tijekom instalacije (što je glupavo samo po sebi, kao i zahtjev da imaš online account - ona "zaobilaznica" da se to ručno onemogući više ne radi) žele spojiti na net, tough luck bro. Al rješilo se na kraju i to je najbitnije.
Daj idi se zamotaj u dekicu i vrati se ispred u poe2. Nece se wraeclast sam spasit
Uzeo pokoji dan godišnjeg i sad samo laganini…
…Dok ne krenu sustavna božićna prežderavanja.
RIP želudac in advance
yakuza_stinger Ja do badnjaka moram izdržat, ali onda sam doma do 7.1. Jedva čekam, baš mi treba odmor, na godišnjem sam bio krajem 7. mjeseca.
Ja sam od 30.12. dva tjedna. Nadam se da će napadati metar snijega i da neću moći nigdje osim igrati igrice doma.
buz suosjećam. Iako sam bio u 9. mj na godišnjem, zadnjih 2 mjeseca je stalno netko od kolega bio odsutan pa sam stalno potezao posao duplo ili trostruko. Nataložilo se umora kojeg nikako da se riješim.
Joj pa 4 mjeseca nisam upalio komp, čekam da se sve skine sta sa imao na Steam i šta još trebam instalirati
Mislio sam da ne može biti nižeg i odvratnijeg novinarstva od ovoga. Za izrigati se