foggy Ured ministra zdravstva, dobar je drop rate

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @champion1 | 216
  2. @StarFox_N | 96
  3. @klinjo | 80
  4. @Torgue | 68
  5. @chono | 56
  6. @fensisuperstar | 51
  7. @Fenix | 50
  8. @TITANXIS | 49
  9. @milicevic87 | 49
  10. @prayer | 36
  11. @ZigguratVertigo | 29
  12. @Heat | 25
  13. @f_i_c_o | 25
  14. @herc | 24
  15. @Fetty | 23

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @solidmerlin | 127
  2. @fensisuperstar | 124
  3. @klinjo | 120
  4. @champion1 | 97
  5. @Torgue | 97
  6. @Zero | 70
  7. @Heat | 52
  8. @StarFox_N | 51
  9. @Fenix | 48
  10. @Flipper | 48
  11. @prayer | 41
  12. @chono | 41
  13. @milicevic87 | 38
  14. @Fetty | 37
  15. @DarkPunisher | 36
Ovaj post se generirao automatski.

Ako nekog zanima, u tijeku je zadnja partija za prvaka:

Dobio sam na poslu mail molbu za donaciju za Božićni domjenak za Ministarstvo pravosuđa

stari moj, Ha-Ha-Ha

Koja čast, dati pare za uvjerljivo najjače ministarstvo. Nisu vas realno ni trebali moliti već su mogli komotno odmah skinuti s računa vaše firme, ne?

Prvi put molba, drugi put dobivaju ponudu za "donacijom" koja se ne odbija.

Kikiller

Ludnica! Ne vjerujem što se desilo na kraju. Sve je išlo prema remiju, Ding bi vjerojatno bio favorit u Rapidu i onda onakav blunder napravi.

Pfff….

Još samo 14 vrećica!!

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @TITANXIS | 124
            2. @fensisuperstar | 104
            3. @chono | 103
            4. @herc | 71
            5. @Deadwalker | 63
            6. @solidmerlin | 62
            7. @Fenix | 56
            8. @maverick | 51
            9. @StarFox_N | 42
            10. @Torgue | 42

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Miro | 109
            2. @Fenix | 89
            3. @fensisuperstar | 80
            4. @somethingwrong | 71
            5. @Zero | 70
            6. @Torgue | 69
            7. @champion1 | 62
            8. @herc | 60
            9. @foggy | 56
            10. @solidmerlin | 55
            Ovaj post se automatski generira.

Zadnji dan, a? Morao bih i ja uzeti onda, makar će na čekanje dok se ne kupi jači stroj. Kao i za Dirt baš je tragedija što miču tako igre zbog licenci.

Heat Takav i je s obzirom na GPU iz 2012. A nije da želim igrati neku vožnju na nekim low detaljima ispod 60 fpsa.

Edit: Kupljen F4H Ultimate.;D

Danas sam otišao do rijeke pa me @Dark_Indigo odfurao na kastav da slikam.

Vrhunac fotkanja je definitvno bila

chono Nemojte nikome reci

Zovem ti ženu na messanger i buraza sve cu te cinkat!!!!! :-D

Za koliko para i gdje si uzeo. pitam za frenda.

chono 240 eura

Ako te žena pita gdje si potrošio 240 eura reci da si 40 potrošio na volan i 200 na bijelo. :-D

foggy naravno da mislim na proteine. Chono je samo nečural bajo moj. Kroz nozdrve mu ide samo miris znoja kad pravi hiljade i hiljade sklekova i zgibova

Zero čoek 2 sata pravi sklekove 3 sata trči 5 sati udara u gumu sa čekičem 8 sati pravi zgibove i da bi bio spreman za ozbiljniji trening koji mu traje 48 sati i to sve taj dan a pritom pucaju na njega i čitavo vreme eskiviše projektike i odradi milijardu sklekova.

One punch man mu nije do kurca.

foggy Ti si u pravu jedino ak si u krivu pa si priznao da si u krivu da bi bio u pravu

Giphy - Central Park Dancing GIF by Apple TV+

Na kraju si nisam uzeo forzu 4. Razmisljam i vjv necu ni igrati. Imam toliko racing igara a ne igram nista.

Uzeti cu si neki rpg i tjt

Vec sam prije toga 30 minuta bio u cekanju i samo me poklopilo. Cak i nemaju ono u redu ste cekanja. Samo slusam lets stand togheter glssss

Baš u petak mi GLS dostavljao akumulator i još par stvarčica za auto. Sjebali su kutiju ali ništa se nije srećom oštetilo. Malo je teža stvar i vjerojatno je bilo pametnije to nekako umotati umjesto da stavljaju u kartonsku kutiju, al ajd. Njihovog kurira barem možeš nazvati, oni iz Overseasa nula bodova, nekad i ne nazovu prije dostave. Da moram zvati broj za podršku vjerojatno bi mi pozlilo sad u vrijeme kad cijeli svijet nešto naručuje.