crodex Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana: @doktor1 | 72 @somethingwrong | 67 @chono | 65 @TITANXIS | 57 @prayer | 54 @fensisuperstar | 50 @Fenix | 49 @Solid_Snake | 49 @Zero | 44 @dormin | 44 Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @somethingwrong | 139 @Fenix | 85 @solidmerlin | 74 @Zero | 69 @fensisuperstar | 69 @Brijac | 68 @Flipper | 66 @maverick | 56 @Solid_Snake | 56 @Miro | 56 Ovaj post se automatski generira.
Raziel Ekipa sa Crodexove liste slavnih, kako uspijete živjeti sa svom tom popularnošću? Koje su vase tajne uspjeha?
yakuza_stinger Treba složit peticiju da preimenujemo Crodex u Crobex i da dodamo listu Pussy/Dick ratio
Prika Ne znam gdje pitati,pa cu ovdje… Je li netko zna kako na modificirani nitendo switch stavljati igre a da nije preko PC-a.. Ima li neki shop?
Prika Zero znaju oni koji imaju switch..za modificirane konzole na razne nacine se mogu igre skinuti…jedan od nacina je preko kompjutera a postoje neki shopovi preko kojih uzimas ali nista ne placas nego samo skidas igre…
crodex Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana: @doktor1 | 16 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @Torgue | 15 glasova u Dijelim PC igre - Predbožićno 2024. izdanje @Deadwalker | 14 glasova u Indiana Jones and the Great Circle @klinjo | 13 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @Brijac | 12 glasova u Stari sivonja danas slavi 30. rođendan. Koja vam je najdraža uspomena s prvog PlayStationa? Ovaj post se automatski generira.
fensisuperstar Nedjelja je. Kasnije ce padat kiša. 8 sati počinje sad. Ja se opremio danas za sve. Uzeo sam si optigrill elite ( @weky :-* ) lepinje sir u listićima grill sauce i meso bacio u frizider i tjt. Plus: I onda kad dodjem doma lijepo malo se poigrati sa sinom pa POE2 bajooooo mojjjj
doktor1 Da, nedelja… Vani hladno i oblačno. Laganini, probudio se u 6, malo igro Alan Wake i sada nastavak slaganje…
TITANXIS doktor1 Hoće li ove godine bit premijera Lego stvaralaštva ili sljedeće? Malo ti sporo to ide ali neka, laganica je ustvari i meni uživancija.
fensisuperstar Stavio u food for all video. Znači u svaki udario 4 sirića ona ementaler od presidenta. 2 gore 2 dolje. Između sira i kruha kap majo i bbq sauce. Oof.
doktor1 TITANXIS Tri koraka i šest paketa kockica sam riješio; još devet koraka i nekih 18 paketa vrećica. Ali dolaze radni dani pa će se usporit.