• Gaming Diskusije
  • Stari sivonja danas slavi 30. rođendan. Koja vam je najdraža uspomena s prvog PlayStationa?

TITANXIS uzmi dakstejšn i sam si izremasteriziraš bilo kojeg gusara na svom budućem kompu i eto ga

Zanimljivo ovo u članku.

Ja sam to zval križić, kružić, kocka i trokut i to mi tak i značilo. Iks odnosno križić se najviše pritiskal.

Zanimljivo je i to kad se ovako sa odmakom vremena pogleda da više nisu u bojama ti znakovi na kontrolerima.

PS4 je bil zadnji koji je imal te znakove u bojama ali zato postao je prvi čiji je PS logo na kućištu postal jednobojni metalic sivi plus ugravirani sprijeda koji ni nema nikakvu boju.

Boje se miču iz svih logoa neznam iz kojeg razloga ne samo u gamingu već i na tv logotipovi programa.

https://www.24sata.hr/fun/gejmere-sokiralo-otkrili-su-im-sto-zapravo-znace-gumbi-koji-su-na-kontroleru-playstationa-1019903

TITANXIS Boje se miču iz svih logoa neznam iz kojeg razloga ne samo u gamingu već i na tv logotipovi programa

Zato sto na scenu dolazi gen Z woke minimalizam.

Svi se divite samoj konzoli i igrama a zaboravljate na stričeke koji su nam modali konzole i stavljali čipove.

Za mene su oni bili doktori znanosti u to vrijeme. Malo tko se bavio time i imao znanje za to. Ja sam mislio da to nisu normalni ljudi.

Također, tko se sjeća AMSTEL-a? Lik/likovi prodavali apsolutno sve ps1/pc piratske igre za cijelu hrv preko oglasnika.

Dok su oni krenuli pržilice su bile skupe ko suho zlato, internet je bio užas jer je bio prijelaz 56k na isdn i flat rate nije postojao pa mi ni dan danas nije jasno od kuda i kako su imali kompletan library za te dvije platforme.

4 dana kasnije

Torgue PS je u to vrijeme imao najlegendarnije reklame