Blebletaonica 3.0
- Uređivano
Nije svaki pes vučjak (njemacki ili belgijski ovčar).
Normalno da krepa od intenzivnog vatrometa, petardi i pucnjave. Neki psi izloženi takvoj okolini fasuju PTSP.
Pudlice, shiba inu, cane corso mada nema pravila. Najbolje pravilo je ne pucati kad su živine blizu.
Takva pravila nebi trebali ni govoriti, imate zdrav razum. Ako smeta bebama i maloj djeci, smeta i životinjama.
@chono :-D
Ok, samo prvo konzumiram i to koktu povremeno, energetski napici 0 bodova. Ostarit ću izgledom na pola.
Ja si nakon kave drmnem jednu kolu, da se to "utvrdi". Ali ajde, barem ne spavam dovoljno pa ce me srce strefiti prije nego sto ostarim od gaziranih pica.
Fico nakon kave drmnem jednu kolu
Kakvu kavu pijes? Onu od koje ti srce udara ili ona od koje trčiš brže od bolta na wc? :-D
@fensisuperstar ces ti objasnit Foggetu par besedah, jer ne kapi?
chono treba ga poslati na čičariju da s čiribircima živi malo.
Prokleti migranti. Tjeraju domace da nam pune crnu kroniku ubojstvima.
Kod nas je obratno.
- Uređivano
Kod nas rodoljubni migranti i rođene ubojice.
Prije dva tjedna sam u taksiju čuo neku random pjesmu na Otvorenom, neki EDM i svidjela mi se, ali nisam uspio ništa zapamtit da je izguglam. I eto, tako već dva tjedna slušam to jebeno smeće od radija, pjesme nema, a uši jebeno krvare. Daleko najgori radio na ovim prostorima
Pa kaj je tak strašno i nelagodno za gledat, živo me zanima. Meni nemre više bit niš neš posebno prestrašno. Klasika uobičajena.
Najavljivali su i Longlegs kao jedan od najstrašnijih u posljednje vreme a meni bil čak dosadnjikav tak da ga nisam mogel više gledat i ugasil strim.
Ili sam ja otupil od tih silnih horora koje sam odgledal, ili su pojam današnjih horora postali kao dio filozofije koju ne kužim pa nit ne doživim kao neuobičajeno ili su današnja publika postali pekmezasti pa čim vide krvavi palac dobe slom živaca i sakre se u mišju rupu.
buz previše ljudi na premalo baznih stanica. Kod mene je nešto bolje na moru
- Uređivano
Zero Da, katastrofa.
@Deadwalker Nešto bolje? Pa ne treba mi ni toliko, 15 Mbps sasvim dovoljno za osnovne potrebe. Nisam vidio 15 godina test u Kbpsima do danas, užas.
buz slažem se. Doduše, meni to dosta varira, ovisno valjda o dobu dana koliko su ljudi u nekom trenutku na mobitelu.
Deadwalker Imam bežićni ruter radi TV-a pošto je sad to sve preko interneta pa sam ga prebacio na 3G signal, tamo je barem stabilnih 12Mbps jer ga nitko više ne koristi.
Always offline i fizički mediji ftw. Nema tu kruha za nas ruralce. Barem smo uvjerljivo prvi među zadnjima u EU.
Zero Always offline i fizički mediji ftw
Sasvim je izvjesno da će u narednih nekoliko godina dogoditi jedan veliki pad mreža. Na sat, dva, dan ili više. Jednostavno se mora dogodit, bilo zbog rata ili zbog pada koncentracije nekog inženjera. Na koliko god da bude, mislim da će ljudi dobro razmislit kako ubuduće pristupat zabavnom sadržaju
Ja prvi, ni na PC ni na mobu više ne držim nijednu pjesmu, film ili seriju, za razliku od prije 10ak godina. Navike se skroz promijenile. Čak i igram gotovo pa isključivo iz clouda.
Bilo bi pametno napunit jedan veći disk