Fenix Ja prvi, ni na PC ni na mobu više ne držim nijednu pjesmu, film ili seriju, za razliku od prije 10ak godina. Navike se skroz promijenile. Čak i igram gotovo pa isključivo iz clouda.

+1 vise-manje. Imam neku manju blu-ray kolekciju omiljenih filmova, no to je to uglavnom. Cloud igranje ne preferiram (još), izuzev lokalnog streaminga s PC-a na TV ekran u dnevnom boravku. Od kada je stigao Spotify u Hrvatsku, jednostavno sam odustao od bilo kakve kolekcije glazbe lokalno, sa sadašnjim super brzim internetom, ne vidim također smisao skladištiti igre. Ionako danas sve rijeđe repriziram iste pa ne vidim poantu.

Genesis nije, a ne znam ni objasniti više sto je, samo znam da je čujem da bi znao. Preslušao sve moguće top liste na Spotify i ništa. Možda sam konačno pošao u kurac

Fenix ma i meni svira otvoreni u autu..znam da ima jos neka waterfalls nesto…to onak sto mi zapne u uho pa mi poznat zvuk…

Fenix

A snimi mi glasovnu na whats up odtprilike zapivaj

Naci cu je odma

Ili jos bolje reci koji dan je to bilo i otprilike ura

Na google aplikaciji kad stisnes na mikrofon imas na dnu nesto poput prepoznaj glazbu(ne znam kako je na hrvatskom).

Uglavnom mozes pjevusiti melodiju i poprilicno dobro prepoznaje bez da poznajes rijeci pjesme.

Jel ova?