- Uređivano
Blebletaonica 3.0
Kao da sam negdi prije već videl ovog čoveka.
https://istarska-policija.gov.hr/vijesti/prepoznajete-li-osobu-s-fotografija/35124
Random NPC obrijane glavi i oportunist u potkošulji. Čini ti se.
Migrant?
Mene više zanima kako možeš na kiosku zaboraviti novčanik? Ono, dođem, kupim si kondome, cigarete, novine, što god, vadim pare ili karticu, plaćam, uzimam to što sam kupio. Što radim s novčanikom? Ostavljam ga na kiosku da pravi društvo osobi koja tamo radi i koja vjerojatno ko tele bleji u mob većinu vremena i ništa čudno ne primjećuje.
Od sramote ne bih ni otišao na policiju, samo bih javio banki da blokiraju karticu/e.
Ljudi su pod stresom, imaju razne probleme, rastrešeni su i lako se zaboravi i još ak je imao dodatne stvari po rukama pa odložio novčanik na pultu.
Ja tak na kiosku kad nekaj kupujem jer mi lakše kad novčanik tako stavim na pult i onda pretražujem sitniš da platim a u rukama mi je malo nespretno vadit kovanice i tak mi mogu poispadat po podu.
Dok sam nosio vrećice starijoj susjedi davi me o teškom životu. Teško se živi s dva auta, dva stana i vikendicom. Drugi stan pokušava iznajmit, ali ne može naći nikog normalnog i jako joj je teško zbog toga.
Zadnje ju je prevarila neka ženska, super cura, normalna, pristojna, ima dobar posao, ali prije useljenja trebalo je potpisat ugovor. Kad ono… na osobnoj romsko prezime. "Zamisli, htjela mi je zatajit da je ciganka", kaže. Pita imam li ja nekog normalnog, rekoh nemam…
Nas 40 dalo po 10 eura prošli tjedan, susjed kupio vatromet i roštilj da obilježimo kraj toplinskog vala jučer u 11:30 na našoj seoskoj plaži. Normalne seoske aktivnosti.
Pas koji se boji vatrometa je picka
- Uređivano
Nije svaki pes vučjak (njemacki ili belgijski ovčar).
Normalno da krepa od intenzivnog vatrometa, petardi i pucnjave. Neki psi izloženi takvoj okolini fasuju PTSP.
Pudlice, shiba inu, cane corso mada nema pravila. Najbolje pravilo je ne pucati kad su živine blizu.
Takva pravila nebi trebali ni govoriti, imate zdrav razum. Ako smeta bebama i maloj djeci, smeta i životinjama.
@chono :-D
Ok, samo prvo konzumiram i to koktu povremeno, energetski napici 0 bodova. Ostarit ću izgledom na pola.
Ja si nakon kave drmnem jednu kolu, da se to "utvrdi". Ali ajde, barem ne spavam dovoljno pa ce me srce strefiti prije nego sto ostarim od gaziranih pica.
Fico nakon kave drmnem jednu kolu
Kakvu kavu pijes? Onu od koje ti srce udara ili ona od koje trčiš brže od bolta na wc? :-D
@fensisuperstar ces ti objasnit Foggetu par besedah, jer ne kapi?