Deadwalker Nema gore stvari od te crkve. I tih posveta. Kraj Kutine se zna koliko tko mora dati para, i ako ne da onda problemi. Meni nisu usli u kucu godinama, a kako sam sad main boss kuce, nece jos narednih nikad. Posnem ih posred cela, nek probaju.

Fun fact - jedne godine davnih dana moje mladosti, pop je posvetio kucu i vidi gitaru. Imaju crkveni bend, nekad da ja dodjem. Velim sviram Slayer, kaze on da da, pa mi to sve izvodimo… and the heaven shall burn…

foggy Velim sviram Slayer, kaze on da da, pa mi to sve izvodimo… and the heaven shall burn…

Times change, so does Crkva. So thou wilt becometh true believer!

Deadwalker I onda ćete pitati koji iznos da stavi i kako obično pjevaju svi dok se skupljaju milodari, morat ćeš reći glasno tako da te čuje ona najveća skupina ljudi koji su ispred ulaza u crkvu.

Bez jebemti bi se zaderao svom snagom NULA EURA.

Nek svi čuju.

Moj @Tzereen evo govna od Sennheisera opet jebu taman garancija prosla sad se vracan na Sony.

Sennheiser ne prepprucam nikome, zvuk jest top ali sve ostalo je dno dna.

Tzereen

Jebiga

Ma nisu radile odma od trzanja kad slusas do onog problema sto san ima da se jedna ispraznila druga ne onda san vratio ih jer se to desilo nakon 10 dana ali prominuo se kao zakon i nisu mi tili vratiti novce nego sam dobio nove.

Evo sad opet jedna prazna druga puna a nece puni praznu radi ove pune pa san spojio ih na tablet da ispraznin ovu punu.

Garancija je prosla naravno

foggy

A da ih barem koristim toliko puno pa da su od toga posle u kurac nebi mi toliko tlak dizalo.

Nikad vise

foggy koliko je frajer popio udaraca i preleta preko kante za smeće. klasik. 😃

@foggy @Tzereen

Evo super ima rjesenje za popraviti ih samo ih moran rastaviti i probuditi.

Prvi par mi je riknuo nakon 10 dana evo drugi par nakon ravno 2 godine.

Internet je krcat ljudi kojima se ovo desilo a nebi da pricamo o slusalicama koje su 10e.

Znaci kvaliteta Sennheisera je dno dna. Uzalud odlican zvuk kad je ostalo nula.

Ako uzmete one velike njihove slusalice postoji mogucnost da ce se jedna strana cuti jace od druge, i to je isto rasiren problem ali eto nema veze zvuk je odlican.

TITANXIS ja sam našim gostima slikao peseke i isprintao im lijepo sliku. Žena se rasplakala od sreće.