- Uređivano
@wooddiebone @fensisuperstar i ovaj vaš Ašmongold je nekada glup ko kurac
Lik se izlupetao u prvih par rečenica gore od Kamale, a zbog vas sam ga počeo gledati tu i tamo lol
@wooddiebone @fensisuperstar i ovaj vaš Ašmongold je nekada glup ko kurac
Lik se izlupetao u prvih par rečenica gore od Kamale, a zbog vas sam ga počeo gledati tu i tamo lol
Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:
Još uvijek je tupavi amerikanac
Asmon je uspio završiti sve fromsoft igre. Nije tupav. On je samo amer. To je perk.
jedan od najjačih videa koje sam vidio u zadnje vrijeme
yakuza_stinger Kad krene otvarat kantu za smeće, i nikak se više odvojit od nje
foggy koliko je frajer popio udaraca i preleta preko kante za smeće. klasik.
Evo super ima rjesenje za popraviti ih samo ih moran rastaviti i probuditi.
Prvi par mi je riknuo nakon 10 dana evo drugi par nakon ravno 2 godine.
Internet je krcat ljudi kojima se ovo desilo a nebi da pricamo o slusalicama koje su 10e.
Znaci kvaliteta Sennheisera je dno dna. Uzalud odlican zvuk kad je ostalo nula.
Ako uzmete one velike njihove slusalice postoji mogucnost da ce se jedna strana cuti jace od druge, i to je isto rasiren problem ali eto nema veze zvuk je odlican.
E pa onda sretan im njihov dan i njihovim vlasnicima!
TITANXIS ja sam našim gostima slikao peseke i isprintao im lijepo sliku. Žena se rasplakala od sreće.
Jebemu miša, više nije ni mineralna sigurna. Šta je previše CO²!?. Boca postala mini projektil.
https://www.057info.hr/flash_2/2024-08-26/zadranin-umalo-ostao-bez-oka-zbog-cepa-na-mineralnoj-boci/
fensisuperstar zato nije mogao završiti Metal Gear Rising neki dan. Fromove igre, pogotovo souls, su zapravo dosta lagane, posebice ako uzmeš pravi build.
maverick zato nije mogao završiti Metal Gear Rising
Metal Gear Rising je lagan ajd. A to on samo radi contenta. čoek je bio jedan od najjačih wow raidera kad je igrao ozbiljno. Ali izgoriš. Sve je zajebancija. Vidis da trola twich sa alt accom i dalje najjači streamer na platformi.
Eto mene opet u Witcherlandu….prezivjeh prvi dan, jos 4….
Sve true wireless slušalice uglavnom odlaze kroz dvije godine, čast iznimkama. Baterije su im sranje. Nije do Sennheisera nego do činjenice da se danas i hardver prodaje kao subscription service.
Kako ćeš kupit nove ako su stare ispravne.
Pogodilo te dobro i naravno da si zadovoljan, ali opet neznam koje slusalice imas.
Meni kad druge riknu u 2 godine plus kad vidin po netu koliko problema imaju ovaj brand je za mene mrtav.
wooddiebone Nije do Sennheisera
Je je kolega ako kupim trecu seriju a nakon mog problema vidin da im ovo traje i od prve serije onda je do njih i njihove nesposobnosti.
Da se ovo desava na Sonyu mislin da bi bio cili youtube videa o tome.
Probati cu ih rastaviti i viditi oce li raditi ali vjerovatno 200e bacenih ce biti.
Miro Meni frend ima HD800 već X godina. Nikad problema samo jastučići i taj šit odlazi. Ja bi poslao upit senheiseru direktno prije nego ih otvoriš.