Jel primaju i kriptovalute?
Blebletaonica 3.0
U crkvu idem samo i jedino da si uplatim za novi krug pakla.
Već vidim da će uskoro na misama umjesto one vrećice za sitno samo nositi pos uređaj da se popegla kartica. I onda ćete pitati koji iznos da stavi i kako obično pjevaju svi dok se skupljaju milodari, morat ćeš reći glasno tako da te čuje ona najveća skupina ljudi koji su ispred ulaza u crkvu.
- Uređivano
Kao ono kad upisuješ tip za konobare. Tako i ovdje stisneš cifru za lemozinu.
Još nek mi dođe s POS uređajem kad posvećuje kuću i to je to. Ili kad uplaćuješ mise. U biti, onda bi se mogla znati prava statistika koliko crkva ubere para
- Uređivano
Deadwalker Nema gore stvari od te crkve. I tih posveta. Kraj Kutine se zna koliko tko mora dati para, i ako ne da onda problemi. Meni nisu usli u kucu godinama, a kako sam sad main boss kuce, nece jos narednih nikad. Posnem ih posred cela, nek probaju.
Fun fact - jedne godine davnih dana moje mladosti, pop je posvetio kucu i vidi gitaru. Imaju crkveni bend, nekad da ja dodjem. Velim sviram Slayer, kaze on da da, pa mi to sve izvodimo… and the heaven shall burn…
Štapići za uši i more da ih zabrane jer njihova namjena više šteti nek koristi. Više sam glave od kazića njima brisal nek uši, hehe. Te duhanski filtri također nek ih zabrane pa mogu i cigarete, drogu, alkohol.
Deadwalker I onda ćete pitati koji iznos da stavi i kako obično pjevaju svi dok se skupljaju milodari, morat ćeš reći glasno tako da te čuje ona najveća skupina ljudi koji su ispred ulaza u crkvu.
Bez jebemti bi se zaderao svom snagom NULA EURA.
Nek svi čuju.
Jebiga
Ma nisu radile odma od trzanja kad slusas do onog problema sto san ima da se jedna ispraznila druga ne onda san vratio ih jer se to desilo nakon 10 dana ali prominuo se kao zakon i nisu mi tili vratiti novce nego sam dobio nove.
Evo sad opet jedna prazna druga puna a nece puni praznu radi ove pune pa san spojio ih na tablet da ispraznin ovu punu.
Garancija je prosla naravno
A da ih barem koristim toliko puno pa da su od toga posle u kurac nebi mi toliko tlak dizalo.
Nikad vise
- Uređivano
@wooddiebone @fensisuperstar i ovaj vaš Ašmongold je nekada glup ko kurac
Lik se izlupetao u prvih par rečenica gore od Kamale, a zbog vas sam ga počeo gledati tu i tamo lol
Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:
- @Torgue | 14 glasova u Dijelim igre - Ljeto 2024. izdanje
- @jeedah | 13 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
- @4mal | 12 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
- @fensisuperstar | 10 glasova u Upoznajmo Fensija pomoću slika opet
- @Solid_Snake | 10 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
Ovaj post se automatski generira.
Još uvijek je tupavi amerikanac
Asmon je uspio završiti sve fromsoft igre. Nije tupav. On je samo amer. To je perk.
jedan od najjačih videa koje sam vidio u zadnje vrijeme
yakuza_stinger Kad krene otvarat kantu za smeće, i nikak se više odvojit od nje