Moje Anker Soundcore Liberty Air 2 kupljene 2020te rade kao i prvog dana a koristim ih svaki dan.
Blebletaonica 3.0
Moje Redmi Buds 4 Pro evo isto bez problema tak da ni ja nemam first hand iskustva s rikavanjem, ali eto, koga zadesi valjda nema sreće. Sve za koje sam čuo da su imali problema, imali su ih opetovano.
Tzereen Btw, jesi razmišljao o kakvim audiofilskim, tipa Denon, B&W ili B&O?
Jesan zato je i kupljen Sennheiser jer je po zvuku bio skoro najbolji.
Ali sve te koje si naveo imaju mušice i zato nakon ovoga to ne dolazi u obzir. Sony mozda ima malo losiji zvuk ali kao komplet je top. Dosta je nespajanja trzanja ovo ono to vise necu.
Samo ocistio san diners i spremio ga za sve sto ga ceka ali slusalice nisu bile na spisku pa se sad moran posložiti. Navuka san se na stolni tenis pa cu ici po stol da doma mozemo igrati.
A i cuo sam ovo cudo i nemogu prestati misliti o njemu i mislin da cu ga uzeti
wooddiebone Fora je u bateriji koja vrlo rijetko izdrži više od 2-3 godine.
Ali tu se ne radi o tome da je baterija crkla nego imaju problem neki da stane raditi i moras rastaviti spojiti na neki napon da to probudis. Znaci njihov jebeni fail kojeg neznaju rjesiti
@Miro a neke malo bolje JBL?
- Uređivano
Miro A i cuo sam ovo cudo i nemogu prestati misliti o njemu i mislin da cu ga uzeti
Uzeo susjed, slusam narodnjake 3 od 7 dana u tjednu. Jbl je za mene bog isus zvuka, mali prijenosni zvucnik ubija od kvalitete, ovaj jos vise i odlican je. Moji kinezi za sviraonu nisu ni blizu iako su cijenom samo nesto ispod.
Samo, koja ce ti to kita? Ukoliko imas zelju to spajat na razglas, zaboravi, nema XLR ulaz (sto mi je potpuno neshvatljivo).
fensisuperstar Miro a neke malo bolje JBL?
One opet nemaju dobar anc i ostalo, Sony je jednostavno cjelokupno najbolji, ako i oni zajebu onda cemo traziti dalje
foggy Samo, koja ce ti to kita?
A
Ja ti to obozavn, iman 2 Sonyeva koja su vec malo ostarili i bas trazin nesto kad pojacam da osjetim onaj bas. Ovo je top ali cijena je 1500e
Pogledao sam stotine videa i neznan jeli bolje uzeti jedan ovaj Ultimate ili 2 jbl 710.
Je slabiji su ali imas 2 za stereo zvuk
Moran se jos odluciti jer znan da ce biti kad uzmem jednoga vuci ce i drugoga.
A sve slusan preko bluetootha to ima pa san miran
Miro onda kupiš https://www.hifiklubben.de/denon-rcd-m41-kompakter-verstarker-mit-bluetooth/denrcdm41bk/ te odgovarajuce zvučnike i slušaš kao čovjek.
Ja ima takav uredjaj i Denon zvučnike i popisa se po svakom tom drljavom boxu.
Miro One opet nemaju dobar anc i ostalo, Sony je jednostavno cjelokupno najbolji, ako i oni zajebu onda cemo traziti dalje
Vidi si 1more.
maverick Pojacalo ti za ovo sto Miro stavlja ne treba jer su to aktivni monitori. Imaju ga u sebi. Ali nema nikakvog smisla jer na pola ce oglusit u kuci a tek tam krene ono sto zvucnik nudi. Plus to su karaoke/party monitori koji sluze za festanje i takve stvari, nemaju opticki ulaz, nemaju Xlr, samo aux koliko znam. Ili bluetooth konekcija i slanje zvuka na njih. Nikad to ne bi uzeo za kucu i bilo kakav razglas normalne uporabe
Da samo mi fali jos jedan komad tehnike sa kablovima jer mi je ovo malo
Ma ma necu te jeftine koji su bas eto cak i bolji od ovih high end
- Uređivano
Mali bookshelf zvučnici su sve kaj treba ikome tko ne radi ilegalni rave za sto ljudi u boravku.
Eventualno subwoofer za filmove i to samo ako si u kući i 10-20 metara od prvog susjeda.
Zavisi sto smatras da je malo
I koliku imas bookshelf