Miro a jbt, eto jutros mi šalje mate poruku kako su ona i prija išle na kavicu i prija kasno zakočila i razbila svog mercedesa na guzicu ovog istog kombija, njoj odletilo pola prednjeg dijela, a kombi možda ogrebotinu.

oxi

Jebiga krivi kut i to je to.

Puno puta se to desilo da jedan auto slupan a drugi nista

Najbolja stvar koju sam kupio ove godine.

Problemi sa alergijama, nečistoće i sinusitis (zbog koje sam i bio primoran da radim operaciju) su mi baš olakšale ovo 10ak dana otkako sam kupio.

Bolje mi je to pomoglo, nego sve tablete i antibiotici koje sam do sad koristio. A kako si to prije nisam kupio, ne znam..

Šta sada nevalja sa novim Shrekom?

Vidim da svi plaču.

Jbt ovaj svijet je u kurcu

Jel mu se desilo isto sto i Snow Brown and the 7 Pronousnima?

Upravo likica na Dori pjeva "ja sam NPC"… jebemu mater retardiranu sta je sa ovom scenom

fensisuperstar oni i ovaj prije iz Umaga zvuce na nesto za EU scenu. Ova prosla nezna ni engleski bokte. A ovaj Ćivro neka se cim prije makne od onog rOCkEra Decaka

chono Decaka

To onaj gmaz sta misli da zna pjevat? Sta ima onu "Odgrizi mi usne, stani mi na prste"? On je dosta random NPC

foggy da, nemogu ga smislit. Bas me iritira lik

Ženska je zgodna ali obukla se ko fuksa 😃

edit: minus faca 😃

Koja nakupina neslušljivog smeća. I tako iz godine u godinu.

Mi moze netko objasniti tko ziv svojevoljno slusa Marka Skugora? Kome su vise kamen, jubav, more, draca i stine zanimljivi u tim prastarim aranzmanima?

Kraj ureda imam trenutno veliko gradilište gdje se naravno kopa, buši, udara cekicima i sva druga buka koja neizmjerno iritira dok pokušavam raditi za računalom svoj posao.

Kada to usporedim s pjesmama na Dori večeras, poželim još jedno gradilište u blizini.