klinjo Jedan od pripadnika civilne zaštite bori se za život.
A jbt. Sad mi vise nije smijesno. :-(
klinjo Jedan od pripadnika civilne zaštite bori se za život.
A jbt. Sad mi vise nije smijesno. :-(
Produktivno startao dan. Prvo sam druga jutros u 5 i 20 pokupio u poreču na busnoj. Znaci digno se u 4 i 40. Vratio se kuci sredio se za posao dosao pol sata ranije, prošo usput prije do moja pekar uzeo si sendvič i na benzinskoj si uzeo coffee to go Large size cappucino. I onda sam od 6 i 40 do sad prebrisao moj ured sa sanitolom i onda si natočio kantu vrele vode bacio malo kemikalija i počistio si ured fino. Onda me taman kofein udario lijepo pa sam prešao vanjski dio recepcije sa močom i prebrisao ga i za kraj stavio znak da ne sklisko i na ulazu od recepcije bacio 3 bijele krpe da kolegice ujutro mogu lijepo uci.
To nije moj posao ali zelim da oko mene bude cisto sve. Plus svaki dan dok su ovdje skuhaju kavu i meni.
Hristos se dva put rodi brateu.
TITANXIS Hristos se dva put rodi
Fata je fata al dva put je dva put.
solidmerlin Kale dao svoj glas 1/1
fensisuperstar Više Đuka. Ja sam još ostao u vremenu Dark Tranquilityja, starih In Flamesa, Arch Enemyja, Metallice, Maidena i sl. pa se uglavnom to i vrti na USB sticku u autu ili tu i tamo na Spotifyju. Na radiju samo Otvoreni. Nisam spašen.
Evo Kojiminih najdražih filmova i serija iz 2024.
Zero ja radio samo internet radio u autu. Radio Garden na play store. Ima pristup svim mogućim svjetskim radio stanicama.
Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:
Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana: