Lagana odluka. Desno sve osim Uncharted mi nije napeto.

• prayer

•  
    •  
    •  

Ovako zamišljam da izgleda Ultra Instinct u pravom životu.

fensisuperstar lik je psihički bolesnik i narkoman. Jedan od pripadnika civilne zaštite bori se za život. Prema tekstu kaj je zakačen dole. Al da zadaje kvalitetne one punch udarce, bogami zadaje.

klinjo Jedan od pripadnika civilne zaštite bori se za život.

A jbt. Sad mi vise nije smijesno. :-(

Raziel crvena kapsula jer je ovo prevagnulo

Ratchet > Kratos

RDR > GTA

StarFox_N

RDR2 > GTAV

TLoU > Uncharted

Spiderman < GoW

Ratchet and Clank < Ghost of Tshushima

EA Sports < Call of Duty

Plava tableta za mene izgleda.

Produktivno startao dan. Prvo sam druga jutros u 5 i 20 pokupio u poreču na busnoj. Znaci digno se u 4 i 40. Vratio se kuci sredio se za posao dosao pol sata ranije, prošo usput prije do moja pekar uzeo si sendvič i na benzinskoj si uzeo coffee to go Large size cappucino. I onda sam od 6 i 40 do sad prebrisao moj ured sa sanitolom i onda si natočio kantu vrele vode bacio malo kemikalija i počistio si ured fino. Onda me taman kofein udario lijepo pa sam prešao vanjski dio recepcije sa močom i prebrisao ga i za kraj stavio znak da ne sklisko i na ulazu od recepcije bacio 3 bijele krpe da kolegice ujutro mogu lijepo uci.

To nije moj posao ali zelim da oko mene bude cisto sve. Plus svaki dan dok su ovdje skuhaju kavu i meni.

Želim svima Sretan Božić koji ga slave po julijanskom kalendaru!

TITANXIS Hristos se dva put rodi

Fata je fata al dva put je dva put.

fensisuperstar Više Đuka. Ja sam još ostao u vremenu Dark Tranquilityja, starih In Flamesa, Arch Enemyja, Metallice, Maidena i sl. pa se uglavnom to i vrti na USB sticku u autu ili tu i tamo na Spotifyju. Na radiju samo Otvoreni. Nisam spašen.🙃

Zero ja radio samo internet radio u autu. Radio Garden na play store. Ima pristup svim mogućim svjetskim radio stanicama.

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 89
          2. @Torgue | 56
          3. @klinjo | 55
          4. @chono | 51
          5. @Fenix | 40
          6. @milicevic87 | 39
          7. @fensisuperstar | 34
          8. @TITANXIS | 32
          9. @Flipper | 27
          10. @Brijac | 27
          11. @prayer | 27
          12. @Zero | 22
          13. @pravednik | 21
          14. @Genesis | 21
          15. @foggy | 20

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @solidmerlin | 124
          2. @klinjo | 81
          3. @fensisuperstar | 77
          4. @Torgue | 44
          5. @StarFox_N | 38
          6. @Heat | 36
          7. @Zero | 36
          8. @chono | 34
          9. @Flipper | 32
          10. @milicevic87 | 28
          11. @prayer | 23
          12. @Brijac | 22
          13. @Genesis | 20
          14. @foggy | 18
          15. @Raziel | 17
          Ovaj post se generirao automatski.
          • prayer

•  
            •  
            •  

Fire spree nakaza.

• Fenix

•  
            •  

Upravo na radiju čuo AI reklamu. Ona overly entusiastic ženska iz Plodine reklama, točno se čuje distorzija glasa na zadnjem slogu

Trebam preporuku za pristojan oštrač noževa.

Masate ne želim, nisam stručan, iako sam našao neki Dickov, govore da je dobar.

Ne sumnjam da jeste za one koji ga znaju koristiti. Ja imam osjećaj da bi si sve prste odsjekao.

Raziel

Preporučio bih ti klasiku oštrenje nož o nož ali to je prastari način.

Katkad ja tako radim ali imam ja pravi brus disk koji umetnem u mašinu motalicu i dam gas kao u radnjama za oštrenje noževa. Nakon toga oštar je kao pas koji reži hehe!

• Uređivano

fensisuperstar

Sad cemo rjesiti

Raziel

O kojim nozima se radi

Kuhinjski, đepni lovacki ???

I koliko su skupi

• Uređivano

Miro

Mesarska su oba noža, neki španski Arcos, srednja klasa. Oko 80 eura me oba izašla.

Ne treba mi ništa ekstremno oštro, ali bi volio da mogu poslužiti par godina bez da se mučim i da ih ne ubijem lošim oštračima.

Fenix ima ih puno. na spotify isto. ja sam zadnji video uploadao 15 sekundi svog glasa, ostalo je odradio AI Ha-Ha-Ha

foggy ma cisto online "tool". Character.AI se zove stranica. mozes koristiti, praviti i chatati sa vec napravljenim karakterima.
                    Napravis svoj karakter, uploadas svoj glas, malo istreniras da zvuci kao ti i kod pravljenja karaktera, ono sto zelis da kaze stavis u Greeting box.
                    Moras taj proces pravljenja karaktera ponavljati na svakih 2048 znakova teksta, ali glas ti ostane zapamcen i trening koji si odradio, sto vise teksta cita i ako chatas sa svojim botom, sve vise napreduje. Na kraju, nakon par tekstova se to svede na copy/paste texta. Naravno zvuk moras sam snimati, ja koristim AUDACITY da snimim.

Ima i pravih programa poput Natural reader, ali samo 10 minuta besplatno na mjesec. moras placati pretplatu za full program.

• foggy

•  
                        •  
                        •  
                        •  

somethingwrong Oke, kužim. Snimao sam direkt u Premiere mic, ali svejedno mi je kud ću pa exportam lako. Nikad nisam imao vremena stisnut nešto brzo izbacit od guidova i nasnimit i glas, pa je mozda i ovo rjesenje - iako ja kad cujem AI glas odma gasim, to mi je uzasno.