fensisuperstar Ti i chono primate glasove sinkronizirano
bff
Blebletaonica 3.0
fensisuperstar Ti i chono primate glasove sinkronizirano
- Uređivano
I matematički i kosmički ste parni, ne bježite svojoj sudbini, i ne lažite sami sebe.
Vrijeme je da se počnete aktivnije družiti.
Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:
- @Genesis | 19 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
- @buz | 14 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
- @Fenix | 13 glasova u Sancta Domenica
- @Dark_Indigo | 12 glasova u Blebletaonica 3.0
- @doctorfreak | 10 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
Ovaj post se automatski generira.
- Uređivano
Opet mi treba netko tko zna igre. Opet u potrazi za kompletiranjem originalnih izdanja igara iz djetinjstva.
Dakle shooter, igralo se na pc, iz prvog lica, i sjećam se da budeš zaražen sa nekim virusim i možeš se na kratko vrijeme pretvorit u neko čudovište i ubijat ta stvorenja god mode. I sjećam se da se većinu vremena igralo u špiljama. Bilo je varijacija tih stvorenja, neki su plazili po podu i imali velike ruke, neki su hodali na dvije noge itd itd, palila su se i neka jaja po tim špiljama (valjda, možda se krivo sjećam). Ugl to je to.
Hvala unaprijed.
Edit: igra je jako tamna i specijalni efekti su mislim većinom plavi mislim.
- Uređivano
oxi Da nije Prey?
somethingwrong Prey (2006) također nisam igrao, ali znam da se odvija na nekakvom svemirskom brodu.
Al opet, Area 51 mi također ne izgleda kao da ima puno špilja, al @oxi je rekla da je to to pa tko sam ja da proturječim.
somethingwrong Ni ja. Ostalo mi je ono petljanje s gravitacijskim poljima i leveli na svemirskom brodu. I napucavanje koje i nije bilo bajno. Ipak, vrlo dobra i zanimljiva igra, drago mi da sam ju odigrao. Šteta što nismo dočekali direktni nastavak koji je i bio u planu, reboot uopće ne računam s obzirom da (koliko sam vidio) nema veze s originalom.
Torgue hm, ja se sjećam samo špilja, gledam ovaj walkthrough i ovih ureda se ne sjećam nikako ni ičeg drugog.
somethingwrong nisam se ni sjetila chat gpt
- Uređivano
oxi nisam se ni sjetila chat gpt
Doslovce sam copy/pasteao tvoj text . Vidiš da ni AI ne zna, ili ti je opis neprecizan
@Fenix jebate trebat će se napraviti PSMasterRace grupa radi ovakvih buildova :-D.
Drugovi pomagajte, koju podlogu da narucim, sve su mi lijepe. Imam jednu vec na poslu od njih i iznimno su kvalitetne
fensisuperstar malo sam izrigao u usta