Kikiller

Taman prekjučer skinio novi Life is Strange i pričam frendu o tome, i kaže jeli to ona prva gra što je izašla prije 10 godina? Ja gledam nema šanse da je toliko puno prošlo. Vrijeme je kučka.

prayer

Istina,

ovaj period od tridesete do četrdesete godine proleti u roku 5 min.

fensisuperstar

Kako kome ali sa godinama dolaze i razne zdravstvene tegobe odnosno podebljavaju se.

Ne mora bit do prehrane, magnezija i vode kao što je čest slučaj u večini.

Ovo tvoje može bit čista mehanika i živčani sustav koji ne prepoznaje uobičajene deformacije mišića.

Grčevi mišića mogu se pojaviti kada nesvjesno istegneš neki mišić u snu kao što veliš po noći te probudil a takvo neko istezanje nije uobičajeno kod nas u budnom stanju pa se mišićni živac pobuni. Nije to niš tak strašno za alarmantnost osim što je zajebano i bolno.

I mene zna čopit i to najviše na moru jer tam plivam i istežem mišiće koje obično ne istežem dok sam na kopnu u ZG ili dok recimo hodam po kamenju i šoderu na plaži pa me zna čopit istog trena grč u tabanu jer se mišići neuobičjeno istežu i iskrivljuju. Da to radim svaki dan organizam bi se naviknuo.

Ja evo na nekom team buildingu, ujutro maznuo 12 medici, završili drugi od tri tima (ja bio kapetan, zato i nismo prvi) u potrazi za blagom, zaplivao u potoku, bio kvalitetan doručak, ručak, sad nakon degustiranja i predavanja o vinima maznuo tri štrukle i kupio još 2 boce medice, 1 višnju i 1 vinski liker. I tak.

ThaUrban

Znači petak za Bladea i pon, utorak, srijeda, četvrtak, petak, subota i nedjelja za Tuhija?

:-D

Heat
      Skrenuli krivo na autoputu, završili u Zagrebu.

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Deadwalker | 53
      2. @foggy | 50
      3. @chono | 43
      4. @Brijac | 35
      5. @weky | 33
      6. @AbelKOsMos | 31
      7. @TITANXIS | 31
      8. @doktor1 | 31
      9. @herc | 29
      10. @densetsu | 26

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Miro | 61
      2. @foggy | 56
      3. @Brijac | 53
      4. @Deadwalker | 39
      5. @weky | 36
      6. @chono | 35
      7. @fensisuperstar | 34
      8. @Zero | 33
      9. @Fenix | 33
      10. @doktor1 | 32
      Ovaj post se automatski generira.

Mali je jučer opet zakurio i povraćao nakon samo 4 dana u vrticu, i to nakon sto je tjedan prije proveo kod kuce zbog prehlade. (:

Nakon neprospavane noći pitam ga ujutro kako je, a on meni kratko:

“Najbolje.”

Nema još ni dvije godine, a osjećaj za sarkazam je već tu.

Tatin sin <3

Zbog tih primjera sam pobornik vrtica nakon trece godine zivota