probudio me u 4 ujutro grč u listu, idem se dignuti krene me grčit u obje butine odem pod vruć tuš izmasiram se prošlo sve pet. odem popijem magneziji vode, malo umasiram milina, dignem se sad za na 6 na posao, grč opet jedno 10 puta jače i ne mogu više doslovno stojati i idem se uz zid nekako i kljucnem na pod i koljenom. Sad me koljeno boli.
Sad se doslovno ne mogu ustati jer me hvata grč na pola a kad iskrivim nogu me zaboli koljeno. sad sam si namazao neku Muay kremu na koljenu znači crni mi se pred jebenim očima. Što je najjače nisam se niti preforsirao na poslu ovih dana, radim ali ništa što bi me baš tako sjebalo sa tim grčevima. Jučer sam doslovno sjedio za stolom pol radnog vremena i čistio spremnike od usisavača nakon što ih je kolega ispuhao sa kompresorom. Prekjučer slagali plahte i jastuke za vešeraj. Niđe veze. Redovito unosim magneziji i pijem vode. I doslovno sam aktivan zadnjih par mjeseci baš jako, svaki dan šetnja, svaki dan kretanje. Doslovno me mjesecima nisu hvatali grčevi nikakvi. Eto sad ako pomaknem nogu u lijevo brže od puža mislim da će mi lijeva butina biti tvrđa od Kaubojeve bice.
Što je najjače retard kakav jesam pokušao sam ući u auto da odem na posao ali čim se sjednem hvataju me grčevi ne mogu stisnut pedalu gasa. 🙁 prvi put da ću izostat s posla.