Blebletaonica 3.0
Fenix da tek vidiš kakva sad razmišljanja imam
yakuza_stinger počasti nas molim te
Kako kome ali sa godinama dolaze i razne zdravstvene tegobe odnosno podebljavaju se.
Ne mora bit do prehrane, magnezija i vode kao što je čest slučaj u večini.
Ovo tvoje može bit čista mehanika i živčani sustav koji ne prepoznaje uobičajene deformacije mišića.
Grčevi mišića mogu se pojaviti kada nesvjesno istegneš neki mišić u snu kao što veliš po noći te probudil a takvo neko istezanje nije uobičajeno kod nas u budnom stanju pa se mišićni živac pobuni. Nije to niš tak strašno za alarmantnost osim što je zajebano i bolno.
I mene zna čopit i to najviše na moru jer tam plivam i istežem mišiće koje obično ne istežem dok sam na kopnu u ZG ili dok recimo hodam po kamenju i šoderu na plaži pa me zna čopit istog trena grč u tabanu jer se mišići neuobičjeno istežu i iskrivljuju. Da to radim svaki dan organizam bi se naviknuo.
Ja evo na nekom team buildingu, ujutro maznuo 12 medici, završili drugi od tri tima (ja bio kapetan, zato i nismo prvi) u potrazi za blagom, zaplivao u potoku, bio kvalitetan doručak, ručak, sad nakon degustiranja i predavanja o vinima maznuo tri štrukle i kupio još 2 boce medice, 1 višnju i 1 vinski liker. I tak.
Znači petak za Bladea i pon, utorak, srijeda, četvrtak, petak, subota i nedjelja za Tuhija?
:-D
ThaUrban dodji na meet pa ponovi to, inace it didnt happen madafaka
- Uređivano
yakuza_stinger
Oprosti, ja sam na svakom meetu
EDIT: nadam se da imaju dobru medicu
ThaUrban izmislit cemo. Ponijet cu od doma ak treba
Petak.
Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @Deadwalker | 53
- @foggy | 50
- @chono | 43
- @Brijac | 35
- @weky | 33
- @AbelKOsMos | 31
- @TITANXIS | 31
- @doktor1 | 31
- @herc | 29
- @densetsu | 26
Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @Miro | 61
- @foggy | 56
- @Brijac | 53
- @Deadwalker | 39
- @weky | 36
- @chono | 35
- @fensisuperstar | 34
- @Zero | 33
- @Fenix | 33
- @doktor1 | 32
Ovaj post se automatski generira.
Mali je jučer opet zakurio i povraćao nakon samo 4 dana u vrticu, i to nakon sto je tjedan prije proveo kod kuce zbog prehlade. (:
Nakon neprospavane noći pitam ga ujutro kako je, a on meni kratko:
“Najbolje.”
Nema još ni dvije godine, a osjećaj za sarkazam je već tu.
Tatin sin <3
Zbog tih primjera sam pobornik vrtica nakon trece godine zivota
chono zimska sezona, do rujna je praktički bio u vrticu bez prekida nekoliko mjeseci. Razvit će ovako prije imunitet. Jedino sto nama sada s poslom gori
- Uređivano
A ako ga nema ko čuvat od rodbine?