• Gaming Vijesti
  • Poskupljuje Game Pass, standardni na Xboxu bez day one igara

Evo meni zavrsava sad u 8 misecu 3 godine one fore iz gold u ultimate.

Jeli to vridi i dalje ili su to pokrpali?

Miro Jeli to vridi i dalje ili su to pokrpali?

Tipa sad možeš 3 godine golda prebacit u 2 godine ultimate-a, tako nešto.

Brijac

Da ma bilo je to i prije tako san ja 3 godine golda prebacio u 3 godine ultimatea.

Ali posto me to 3 godine nije zanimalo neznan jeli jos prolazi🤣🤣🤣🤣

Miro Da ma bilo je to i prije tako san ja 3 godine golda prebacio u 3 godine ultimatea.

Ali posto me to 3 godine nije zanimalo neznan jeli jos prolazi🤣🤣🤣🤣

Ne znam ne kužimo li se ili je nešto drugo u pitanju, ali da:

Prije: 3 godine golda si prebacio u 3 godine ultimate-a

Sad: 3 godine golda možeš prebacit u 2 godine ultimate-a

Brijac

E sad moramo cekati u koji ultimate ce to sve pribaciti

Nema vise stackanja od 9. Mjeseca, do god dana max ak sam dobro skuzio

DarkPunisher Nema vise stackanja od 9. Mjeseca, do god dana max ak sam dobro skuzio

Izgleda da je tako, 3 godine golda sad se pretvara u 1 godinu Ultimate-a. Lol.

Evo i vidin da nema stackanja argentina brazil turska i ostalo

@Flipper sve si ti kriv

Ma nabijem ih… ne mislim vise produzivat , kupit cu sto me zanima i to je to.

Nece vise biti bas toliko isplativo ni preko "divljih" drzava uzeti GP, manje vise sve drzave su dobile povecanje cijene od 20% dok su cijene u Argentini, Turskoj i Indiji porasle oko 50%.

Garrus_V Argentini, Turskoj i Indiji porasle oko 50%.

Nemozes stackati ove drzave tako da ti je isti k koliko je tamo poskupilo

Miro nisam znao, znam da se prije masovno uzimalo preko Argentine i Turske.

Zamisli samo tamošnje igrače kojima je sada dati za mjesec dana pretplate kao nama (bubam) 30 eura, sve zbog ekipe koja je masovno varala sistem preko VPN-a i lažnih adresa. Živjela globalizacija.

Počeo MS guzit sa cijenama. Bit će toga još, pitanje je kolko će uopće bit isplativo. Kad jednog dana dođe ko aplikacija na tv-e i net mi bude dovoljno dobar, možda će se isplatit uzet na 1 godinu da se odigra ono kaj nema na plejci, i to je to.

Očekivano, al nek se jebu. Puna im usta Gamepassa, al samo gledaju da oderu čim više.

Isto kao i Sony ako i oni krenu opet dizat, al zasad stvarno ne vidim razloga da i oni krenu nekaj izvodit. Ako oni nešto podignu, i njima ću se sjetit majke.

Miro pa dobro i 13 mjeseci je ok, samo sto sad recimo za turski GP za 13 mjeseci ne platis vise 75€ vec 110€ pa usteda vise nije bas tolika kao sto je prije bila.

Zero

Zanimljivo da se niko ne buni al kad je Sony u pitanju jebu sve po spisku.

Mada, obje firme nizaju loše odluke zadnje 2 godine. Razlika da je Sonyu fokus na igre i PS a ovima bitno da guraju i reklamiraju Gamepass kao brend play anywhere without console.

Garrus_V

Ali nemozes sad onda tuci gold pa ga prebaciti u ultimate u tim zemljama.

Triba onda odma uzimati ultimate

Miro aha, u biti ako uzmes gold i pretvoris ga, jeftinije ga je pretvoriti u ultimate nego da direktno tamo kupis ultimate?