• Gaming Vijesti
  • Poskupljuje Game Pass, standardni na Xboxu bez day one igara

Zamisli samo tamošnje igrače kojima je sada dati za mjesec dana pretplate kao nama (bubam) 30 eura, sve zbog ekipe koja je masovno varala sistem preko VPN-a i lažnih adresa. Živjela globalizacija.

Počeo MS guzit sa cijenama. Bit će toga još, pitanje je kolko će uopće bit isplativo. Kad jednog dana dođe ko aplikacija na tv-e i net mi bude dovoljno dobar, možda će se isplatit uzet na 1 godinu da se odigra ono kaj nema na plejci, i to je to.

Očekivano, al nek se jebu. Puna im usta Gamepassa, al samo gledaju da oderu čim više.

Isto kao i Sony ako i oni krenu opet dizat, al zasad stvarno ne vidim razloga da i oni krenu nekaj izvodit. Ako oni nešto podignu, i njima ću se sjetit majke.

Miro pa dobro i 13 mjeseci je ok, samo sto sad recimo za turski GP za 13 mjeseci ne platis vise 75€ vec 110€ pa usteda vise nije bas tolika kao sto je prije bila.

Zero

Zanimljivo da se niko ne buni al kad je Sony u pitanju jebu sve po spisku.

Mada, obje firme nizaju loše odluke zadnje 2 godine. Razlika da je Sonyu fokus na igre i PS a ovima bitno da guraju i reklamiraju Gamepass kao brend play anywhere without console.

Garrus_V

Ali nemozes sad onda tuci gold pa ga prebaciti u ultimate u tim zemljama.

Triba onda odma uzimati ultimate

Miro aha, u biti ako uzmes gold i pretvoris ga, jeftinije ga je pretvoriti u ultimate nego da direktno tamo kupis ultimate?

nadjite prijatelja koji radi u MSu i imate GP ultimate za 70€ 🤣

Garrus_V

Da

Najjeftinija verzija je to iz core u ultimate

Uzeti 3 godine core koje ces pribaciti u ultimate ali dobiti ces 2 godine

I sad triba naci zemlju koja daje stackanje

Genesis nadjite prijatelja koji radi u MSu i imate GP ultimate za 70€

Nemas ti prijatelje nigdi kamoli u MS-u

Istu foru nam je pokusao prodati @Tuhy da ima prijatelje pa su to bili njegovi kolege koji su na kraju rjesili da mu se zatvori ducan samo da se maknu od njega.

A drugi prijatelji koje je nabrajalo si mu na kraju bili brat i tata.

Neznan cuj se sa njim pa budite frendovi da ne morate lagati više

Da ukinu placanje online igranja kroz preplate, propali bi i GP i PS+ toliko o tome koliko ove preplate valjaju i koliko ih ljudi zele…

Genesis Miro jesi siguran? jesi spreman na neku okladu? 😁

Nemoj mi te Americke fore prodavati

Tako oni iznajme nekog da mu je frend/kum

Puno filmove gledas

🤣🤣🤣🤣

Miro lagao sam te… 78€ sam platio 🤣

ugl ima MS ecompany stranica, pozovu te kao family and friends i ima oko 300€ mjesecni limit da trosi sto zeli jer je sve preko 50% popusta 🙂

Genesis

Ne daj im pass(ove), ionako i previše hvale Gejpass. Vrijeme je da za to počnu i plaćati skoro pa realnu cijenu.💩

Genesis prepišem PS5 na tebe, kolekciju autića i modela(malo većih autića, ne tete modeli iz Milana), ženin auto...samo da upadnemo u tu obitelj.

Genesis ugl ima MS ecompany stranica, pozovu te kao family and friends i ima oko 300€ mjesecni limit da trosi sto zeli jer je sve preko 50% popusta

Uglavnom moga si odma reci da bi tija da ti budemo prijatelji i da odemo skupa kao prijatelji na MS.

To nije problem

Nisan ni Tuhya odbio necu ni tebe

Flipper da radim u MSu rado bih, ovako mi frend rijesio pa ne mogu previse utjecat na to da sad stalno nekom nest kupujem =/

8 dana kasnije