• Gaming Vijesti
  • Poskupljuje Game Pass, standardni na Xboxu bez day one igara

Ma nabijem ih… ne mislim vise produzivat , kupit cu sto me zanima i to je to.

Nece vise biti bas toliko isplativo ni preko "divljih" drzava uzeti GP, manje vise sve drzave su dobile povecanje cijene od 20% dok su cijene u Argentini, Turskoj i Indiji porasle oko 50%.

Garrus_V Argentini, Turskoj i Indiji porasle oko 50%.

Nemozes stackati ove drzave tako da ti je isti k koliko je tamo poskupilo

Miro nisam znao, znam da se prije masovno uzimalo preko Argentine i Turske.

Zamisli samo tamošnje igrače kojima je sada dati za mjesec dana pretplate kao nama (bubam) 30 eura, sve zbog ekipe koja je masovno varala sistem preko VPN-a i lažnih adresa. Živjela globalizacija.

Počeo MS guzit sa cijenama. Bit će toga još, pitanje je kolko će uopće bit isplativo. Kad jednog dana dođe ko aplikacija na tv-e i net mi bude dovoljno dobar, možda će se isplatit uzet na 1 godinu da se odigra ono kaj nema na plejci, i to je to.

Očekivano, al nek se jebu. Puna im usta Gamepassa, al samo gledaju da oderu čim više.

Isto kao i Sony ako i oni krenu opet dizat, al zasad stvarno ne vidim razloga da i oni krenu nekaj izvodit. Ako oni nešto podignu, i njima ću se sjetit majke.

Miro pa dobro i 13 mjeseci je ok, samo sto sad recimo za turski GP za 13 mjeseci ne platis vise 75€ vec 110€ pa usteda vise nije bas tolika kao sto je prije bila.

Zero

Zanimljivo da se niko ne buni al kad je Sony u pitanju jebu sve po spisku.

Mada, obje firme nizaju loše odluke zadnje 2 godine. Razlika da je Sonyu fokus na igre i PS a ovima bitno da guraju i reklamiraju Gamepass kao brend play anywhere without console.

Garrus_V

Ali nemozes sad onda tuci gold pa ga prebaciti u ultimate u tim zemljama.

Triba onda odma uzimati ultimate

Miro aha, u biti ako uzmes gold i pretvoris ga, jeftinije ga je pretvoriti u ultimate nego da direktno tamo kupis ultimate?

nadjite prijatelja koji radi u MSu i imate GP ultimate za 70€ 🤣

Garrus_V

Da

Najjeftinija verzija je to iz core u ultimate

Uzeti 3 godine core koje ces pribaciti u ultimate ali dobiti ces 2 godine

I sad triba naci zemlju koja daje stackanje

Genesis nadjite prijatelja koji radi u MSu i imate GP ultimate za 70€

Nemas ti prijatelje nigdi kamoli u MS-u

Istu foru nam je pokusao prodati @Tuhy da ima prijatelje pa su to bili njegovi kolege koji su na kraju rjesili da mu se zatvori ducan samo da se maknu od njega.

A drugi prijatelji koje je nabrajalo si mu na kraju bili brat i tata.

Neznan cuj se sa njim pa budite frendovi da ne morate lagati više

Da ukinu placanje online igranja kroz preplate, propali bi i GP i PS+ toliko o tome koliko ove preplate valjaju i koliko ih ljudi zele…

Genesis Miro jesi siguran? jesi spreman na neku okladu? 😁

Nemoj mi te Americke fore prodavati

Tako oni iznajme nekog da mu je frend/kum

Puno filmove gledas

🤣🤣🤣🤣

Miro lagao sam te… 78€ sam platio 🤣

ugl ima MS ecompany stranica, pozovu te kao family and friends i ima oko 300€ mjesecni limit da trosi sto zeli jer je sve preko 50% popusta 🙂

Genesis

Ne daj im pass(ove), ionako i previše hvale Gejpass. Vrijeme je da za to počnu i plaćati skoro pa realnu cijenu.💩