p7co po ovome ispada da je čovjek svetac ako mu je sav krimen da je zakasnio predati financijski izvještaj, da mu se produžio razvoj dok je radio najbrži auto na svijetu jer to se nikad nikome ne događa i svi rade takve stvari kao iz picke, i prodao je samo 50 nečega što ne postoji. I da, uz to je nastavio trošiti onih milijardu eura što su investirali BMW, Hyundai, WW i drugi da gradi kampus (koji, izgleda, isto ne postoji) i razvija svu tu maglu, jer kao nebi smio dirati taj novac koji ima na računu da slučajno godišnja bilanca nebi bila u minusu (btw to mu čak ni Index ne zamjera, napiše se takav naslov čisto da netko poput tebe klikne i dobije malo dopamina u mozak)
Ja ti sarkastično odgovaram, ali sada ozbiljno, naveo si neka kašnjenja i to bi trebalo dokazat…što? Da se ipak nešto radi, ali da se kasni? Ok, ajde, to je činjenica
Ako su ovo neki dokazi lopovluka i magle, onda si stvarno smiješan. Evo i ja koji ga u načelu branim mogu iskopat bolje i ozbiljnije stvari za mu zamjeriti
Ovo najbitnije s tehnologijom što kažeš da je "opće poznato" si zaboravio. Tu nema nikakvog linka, a baš me jako zanima