p7co kome se UZIMANJE JAVNOG NOVCA treba opravdavat ako ne gradanima??
Odgovara predstavnicima građana, a to je EU ili u ovom slučaju Komisija. EU je godinu ipo uopće provjeravala sere li i koliko sere, a tek mu onda krajem prošle godine odobrila projekt. I ako postupa kao prema svim drugim projektima (pisao ti je Deadwalker iznad iz prve ruke kako to funkcionira), a uvjeren sam da postupa, onda ga periodično i provjerava. Ako Rimac ne isporuči robotaxi u roku, onda će i odgovarati. Ili vraćanjem investicije, ili ako je baš pronevjereno, onda i zatvorom. Ili što već nalaže ugovor.
Vođen najosnovnijom logikom, zar stvarno misliš da će netko na toliko velikom projektu koji je pod tolikim povećalom domaće i svjetske javnosti tako očito pronevjeriti toliki novac? Zar stvarno misliš da tisuću ipo ljudi drka ku*ac i ne radi ništa? Da je sve ogromna zavjera? I naposlijetku, zar stvarno itko misli da uz toliko rigorozan nadzor EU i njezinih tužitelja moguće izvesti takvu obmanu? Da nema ništa nego autića na daljinski? Pa čak i da je sve njih na neki način uspio prevariti, misliš li da investitori nemaju svoje mehanizme provjere?
Toliku obmanu razine da apsolutno ništa ne postoji i apsolutno ništa nije napravljeno?
p7co al to ce ipak pricekat jos malo, da se pospes pepelom, ispricas se i reces je u pravu si popusia sam bajku.
Za razliku od tebe koji samo ponavljaš što je netko drugi napisao na internetu, trkeljaš o nekim "činjenicama" bez da uopće razumiješ pojam "činjenice", meni se nije problem posut pepelom. Pritom cijelo vrijeme od početka teme izražavam svoju skepsu u rokove i samu V5 autonomiju, svjestan sam koliko je sve komplicirano i zajebano čak i uz činjenicu da dr sama autonomna tehnologija ne razvija in-house, ali naivno navijam da uspije. I smatram da uzevši sve u obzir je uspjeh i 2027. ili nekad kasnije, dok god se radi. Ali ništa manje nisam naivan od tebe koji si zabrijao tu neke teorije zavjere koje si pročitao na internetu i navodiš kao "činjenice".
Da skratim priču, ako zajebe i ne ispuni, odgovarat će. Ja navijam da uspiju, ti navijaš da ne, i to je to. Možemo se nastavit vrtit u krug, ali nema smisla, završio sam.