Fenix konjino smrdljiva, po 500.ti put te trazim da jebeno citiras koji dio koji sam reka nema u linku koji sam doda i informacija koja se samostalno ne moze provjerit? amo pokusat zadnji put lagano ko osnovnoskolcu da mozda svatis ovaj put sta je napisano.
idiote maloumni, radis ono za sta mene optuzujes, procita san svaki tvoj odgovor i zato ti i govorim da ne znas citat. tvoji odgovori nemaju veze s onim sta sam ja napisa, a linkove ne da nisi procita nego nisi ni otvoria!
STA SE LINKOVA TICE doslovno je prekopirana svaka tvrdnja mog posta i prenesena u google i da sam prvi link koji je ponuden! jos najbolje da cu dodatno trosit vrime na stoku koja ih ne da nece otvorit, nego nema veze sta ja posla ce diskreditirat i nece im odgovarat. zato sam i reka da ih nepismeni debilu sam trazis! iman i ja prijatelja cija je firma poslovala s rimcem i iz prve ruke znam o kakvom se tipu i nacinu poslovanja radi. ali cemu pisat takve stvari kad su bitni i relevantni samo tvoji prijatelji?
STA SE TVOJIH LINKOVA TICE ono sta rimac radi je, kupi baterije u kineza, spoji ih u seriju ili paralelu i prodaje njemcima jer in je jeftiniji! mislim da je to radia i prije ove jebene farse od hiper auta. niko ne ocekuje da kopa jebeni litij kretenu!
ONO STA SAM JA NAPISA je da se govori o jebenom modernom hrvatskom izumitelju 21.og stoljeca, kojeg su stavili u udzbenike osnovne skole (btw i to mozes provjerit), moroncino, epitet koji mu se daje radi sugavog auta, a sta je on to osmislia, izumia i patentira u tom autu? IGRA SE LEGO KOCAKA! sa dovoljno para i zaposlenika to moze bilo ko na ovom forumu napravit! problem je sta mi hrvati moramo mislit da smo velicine i da niko to jebeno na svitu nije moga napravit osim lazibrade u svojoj garazi, a istina je da niti jednoj osobi nebi palo na pamet radit auto od 2 milje eura JER NIJE FINANCIJSKI ISPLATIV! valjda ti je to maloumnice bar jasno!
na ovu spodobu ispod tebe se uopce vise necu ni obazirat, jer niti jednom nije nicim pridonia raspravi. ocito je i tebi jasno o kakvom idiotu se radi, ali eto ovaj put je na tvojoj strani rasprave pa misli da je bitan i medusobno si mozete lajkat postove.
za kraj, bit gay je ok, al ti si sugava isfrustrirana pedercina! posto ce vjerojatno sad ic ban, jer to je modus operandi ispranih leftarda koji znaju vridat al nemogu primit uvredu, prvo ide teoreticar zavjere, pa uvrede, pa blok/ban, budi bar malo fer pa nemoj brisat raspravu da ljudi koji jos imaju sposobnost razmisljanja, a nemaju vremena mogu procitat i jednu i drugu stranu.
zbog ovakvih ovaca ljudi moji mi i jesmo di jesmo