At this point pocet cu navijat da igre budu lose jer ovo vise nije normalno a tek je 5. Mjesec.

Edit: kupljeno jbg….indy, ovo i oblivion…aj u k Ha-Ha-Ha

43 recenzije, ocjena 92…

Pas mater. Kada nema igara ne valja. Kada ih je previše dobrih opet ne valja. 😆

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Roba. Taman Indiana gotof, noćas krećemo u novu avanturu.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

renda Haha, ma presao sam story, collectiblsi su mozda na 70%, tak da cu se vratit nakon Expedicije jos da poberem sve jer igra je briljantna.

DarkPunisher Nisu, cupam smokvu trenutno 😃 Kuca je done, ali sve okolo nije, tak da posla naredne 3 godine svaki dan imam. Kak stignem je da ne stignem 😃 Ne pisem guidove, samo rece i predjem koliko stignem. Platine ajbok.

Idealno sto je na gamepassu pa mogu probati.

Borba me i dalje nije kupila

Qte mrzim i mrziti cu

Dovraga i bestraga, gameplay me je totalno kupio, baš fantastično izgleda.

Na rubu sam da kupim sa storea, a ni indija nisam počeo.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Genesis Kak mi je super kad izbace takve grafove, a na njima svaki put nekih 90% random imena nekih valjda sajtova. Cerealkillerz, poznati svecki recenzent. Also, VDGMS, man, they know their shit.

foggy jasno, al eto naletio na random FB postu pa rekoh da podjelim s ekipom 🙂

foggy najjace jos kad naseru te ocjene na kutiju od igre.

Probati ce se na gamespass pa ćemo vidjeti valja li cemu.

Jedna zanimljivost:

"Claire-Obscur" (također poznat kao "Clair-Obscur") je izraz koji potiče iz francuskog jezika i koristi se u umjetnosti, posebno u slikarstvu i fotografiji. Doslovno znači **"svijetlo-tamno"** (*claire* = svijetlo, *obscur* = tamno), a odnosi se na **kontrast između svijetlih i tamnih dijelova umjetničkog djela**

Miro

mozes ukljucit da automatski odradi qte

spojih xbox na monitor da mogu igrat igru dok sam na poslu, ak bi ju igrao preko PCa onda bi mi bilo pretoplo u sobi jer pc previse grije

Evo probao pola sata na boxu

A smece igra, ne kuzin cemu ovakve ocjene.

Linearno dosadno govno od igre.

Uzas

Aj sad kad ste rekli evo ga opet sere ajmo na pravo mišljenje

Odirao prologue i malo act 1

Vrtim po glavi jeli je bio iti jedan bolji uvod u igru sto san do sad odigra i ne pada mi nista na pamet.

Znaci trnci tucu cilo vrime napetost nelagoda u drobu ako je suditi po pocetku ovo je 10/10.

Prica se cini brutalno dobra, likovi i glasovi savrsenstvo, soundtrack mastralan. Jedino bi trebao biti kap tiši kad su razgovori.

Broba mi se ne sviđa jer stvarno nevolim parry i qte ali qte je samo kod napada i to sam stavio na automatik a kad spustes tezinu ima vise vrimena za parry tako da ce se stvarno moci po gustu namisiti.

A borba je dosta duboka ima stvarno puno svakakvih mehanika koje ce tribati pohvatati.

Sad bi se pojeo sto nisan prije vidio CE izdanje i kupio ga.

Flipper Znači @Miro ima easy mode za borbu? 😃

Ma nisan tija dugo igrati jer cu je nabaviti za ps5

Ali

Kod specijalnih napada imas qte di moras u pravom trenutku stisnuti tipku da napad bude jaci to kompletno mozes staviti na automatic ako ti se neda sa tim zamarati.

A borba ima easy i primjetio sam da iman malo vise vrimena za pogoditi dodge ili parry.

Parry i dodge moras koristiti takva je mehanika igre tako da tu nemozes bez toga.

Da ima i to automatic onda si besmrtan jer te nikad nece ostetiti pa nema smisla.

Jedino sto san ceka da se otkljuca na boxu pa je nestao popust na psnu od 10%

A ona specialna izdanja su rasprodana

Miro ta specijalna izdanja su rasprodana unutar 24h, collectors izdanje je bilo oko 150€ 🙁

Ja dok igram AoE i citam o ovim 90+ novim igrama

Giphy - Awkward Jesse Pinkman GIF by Breaking Bad