GP stvarno ubija u zadnje vrijeme… Prije jedno pola godina sam razmisljao da prodam Xbox ali sad nema sanse, imam kaj za igrati do kraja godine.
Clair Obscur: Expedition 33
Eeee, kako mi je drago, jbte.
Na brzinu bacil pogled na dvije rece, ovo je razvalilo.
Idem naručit igru , jebenica.
Khazan i Expedition, 2/2 zasad.
- Uređivano
At this point pocet cu navijat da igre budu lose jer ovo vise nije normalno a tek je 5. Mjesec.
Edit: kupljeno jbg….indy, ovo i oblivion…aj u k
43 recenzije, ocjena 92…
Pas mater. Kada nema igara ne valja. Kada ih je previše dobrih opet ne valja.
- Uređivano
Roba. Taman Indiana gotof, noćas krećemo u novu avanturu.
renda izgleda da su radovi na kuci gotovi
renda Haha, ma presao sam story, collectiblsi su mozda na 70%, tak da cu se vratit nakon Expedicije jos da poberem sve jer igra je briljantna.
DarkPunisher Nisu, cupam smokvu trenutno Kuca je done, ali sve okolo nije, tak da posla naredne 3 godine svaki dan imam. Kak stignem je da ne stignem
Ne pisem guidove, samo rece i predjem koliko stignem. Platine ajbok.
Idealno sto je na gamepassu pa mogu probati.
Borba me i dalje nije kupila
Qte mrzim i mrziti cu
Dovraga i bestraga, gameplay me je totalno kupio, baš fantastično izgleda.
Na rubu sam da kupim sa storea, a ni indija nisam počeo.
Jedna zanimljivost:
"Claire-Obscur" (također poznat kao "Clair-Obscur") je izraz koji potiče iz francuskog jezika i koristi se u umjetnosti, posebno u slikarstvu i fotografiji. Doslovno znači **"svijetlo-tamno"** (*claire* = svijetlo, *obscur* = tamno), a odnosi se na **kontrast između svijetlih i tamnih dijelova umjetničkog djela**
Evo probao pola sata na boxu
A smece igra, ne kuzin cemu ovakve ocjene.
Linearno dosadno govno od igre.
Uzas
Aj sad kad ste rekli evo ga opet sere ajmo na pravo mišljenje
Odirao prologue i malo act 1
Vrtim po glavi jeli je bio iti jedan bolji uvod u igru sto san do sad odigra i ne pada mi nista na pamet.
Znaci trnci tucu cilo vrime napetost nelagoda u drobu ako je suditi po pocetku ovo je 10/10.
Prica se cini brutalno dobra, likovi i glasovi savrsenstvo, soundtrack mastralan. Jedino bi trebao biti kap tiši kad su razgovori.
Broba mi se ne sviđa jer stvarno nevolim parry i qte ali qte je samo kod napada i to sam stavio na automatik a kad spustes tezinu ima vise vrimena za parry tako da ce se stvarno moci po gustu namisiti.
A borba je dosta duboka ima stvarno puno svakakvih mehanika koje ce tribati pohvatati.
Sad bi se pojeo sto nisan prije vidio CE izdanje i kupio ga.
Ma nisan tija dugo igrati jer cu je nabaviti za ps5
Ali
Kod specijalnih napada imas qte di moras u pravom trenutku stisnuti tipku da napad bude jaci to kompletno mozes staviti na automatic ako ti se neda sa tim zamarati.
A borba ima easy i primjetio sam da iman malo vise vrimena za pogoditi dodge ili parry.
Parry i dodge moras koristiti takva je mehanika igre tako da tu nemozes bez toga.
Da ima i to automatic onda si besmrtan jer te nikad nece ostetiti pa nema smisla.
Jedino sto san ceka da se otkljuca na boxu pa je nestao popust na psnu od 10%
A ona specialna izdanja su rasprodana