Igram i uživam. Za sada jako dobro, a čini mi se da će tako i ostati.
Priča izuzetno zanimljiva, mračna i melankolična. Poprilično zrela rekao bi.
Borba apsolutno perfektna. Duboka, prepuna zanimljivih mehanika koje tjeraju na taktiziranje i pravovremenu reakciju. Moram priznati da mi parry malko šteka ali zato dodgeam sve u šestnaesst. Ciljanje i traženje weak pointova te razumijevanje na koji način određeni protivnici funkcioniraju su izuzetno dobro odrađeni. Posebno mi je drago što je igra ovako toplo dočekana, i to u vremenu kada se na turn based combat gleda kao na neko zastarjelo smeće. Kao netko tko je igrao turn based RPG-ove od ranog djetinjstva dođe mi posebno toplo oko srca što je ovaj projekt polučio ovakav uspjeh.
Linearnost je ovdje, barem za mene, veliki plus. Lokacije tako nose više osobnosti, a opet ima dovoljno prostora za istraživanje.
Ne znam je li do ovog tmurnog, kišnog vremena vani ili nečeg drugog, ali Prolog me satrao. Jedan od najboljih uvoda u posljednjih nekoliko godina. Postavili su ljestvicu jako visoko.
Za kraj, ne patim na grafiku ali igra je prekrasna. Igram na high postavkama i naprosto je predivna. Jedna od vizualno najljepših igara koje sam vidio unazad nekoliko godina. Art je priča za sebe.
Kada sam vidio world map… pa suza mi je gotovo potekla. Takav love letter svakom fanu old school JRPG-ova.
I soundtrack… jako držim do muzike u igrama općenito, a ovo je već sada GOTY po tom pitanju.
Vraćam se avanturi. Vidio se!