Garrus_V Bas sam htio napisati kako su slovenci cesto presebicni danas

Slobodno napiši 😃

Auu, Slovenci praktički ispadoše u zadnjoj sekundi.

Bas mi je zao Slovenije iako sam pogodio X na prognoziranju.

Fenix Kažu mi u SZK 32 gb, a tak sam i našao na njihovim stranicama neku tablicu. Možda ti imaš neku poslovnu škrtu tarifu.

Ova engleska je ocajna za sad. Cak i prvu tekmu

Kakva golcina danaca! A bome i zasluzena, puno su bolji od engleza 😃

Jesu englezi zadnjih 15 minuti pederski odigrali. I još im sudac pomaže na svakom koraku. Neka, stići će ih karma.

Southgate je retaj, bolji bi im bio Ante Čačić.

4 velike prilike protiv nas 3 gola, sada vec 3 velike protiv Italije i 0-0. Nogomet je bas cudan kroz statistiku

milicevic87 63% posjed Spanjolske, a mi im uzeli loptu. Modric ne valja….

Mi smo imali 3 trenutka dekoncentracije, Italija nema za sada

I gubili već 3:0.

OK, i Španjolci su mogli gubiti isto toliko.

Prvi udarac prema golu 45. min za Italiju, nevjerojatno

Tuhy prilike koje nismo realizirali. Italija je jedva obranila gol, ali prema naprijed nista. Samo mi nismo Italija da to mozemo

Spa:ita samo španjolska igra. Jedina razlika je što je talijanska obrana dicplinirana i dobra, to ih spašava.

Dobit će Italija na kraju 1:0 i boli ih dupe za posjed i što su visili većinu utakmice, a mi smo protiv Španjolske odigrali puno bolju tekmu nego protiv Albanije a spušili 3:0, jebiga nogomet je lijep i zeznut u isto vrijeme 🤔

Pa bolji smo od Talijana. Je da smo mi gubili s tri gola razlike, ali smo stvorili i prilika. Talijani ništa. A Španjolci su sve fulali, a protiv nas im sve ušlo. Samo kažem, mi smo imali prilika. Talijani ne.

Znači šta? Bolji smo, dobit ćemo Talijane.

Volio bih vjerovati da će biti golova u drugom poluvremenu, ali danas je takav dan da ne bi čudilo da ostane kako i je. Talijani su bolji od ovoga. Ali i ovakva Italija će nas dobiti ako pristup bude kao u prve dvije utakmice.