Euro 2024
Spa:ita samo španjolska igra. Jedina razlika je što je talijanska obrana dicplinirana i dobra, to ih spašava.
milicevic87 imaju to u krvi, znaju drzat liniju i mozes se jebat.
Dobit će Italija na kraju 1:0 i boli ih dupe za posjed i što su visili većinu utakmice, a mi smo protiv Španjolske odigrali puno bolju tekmu nego protiv Albanije a spušili 3:0, jebiga nogomet je lijep i zeznut u isto vrijeme
Pa bolji smo od Talijana. Je da smo mi gubili s tri gola razlike, ali smo stvorili i prilika. Talijani ništa. A Španjolci su sve fulali, a protiv nas im sve ušlo. Samo kažem, mi smo imali prilika. Talijani ne.
Znači šta? Bolji smo, dobit ćemo Talijane.
Volio bih vjerovati da će biti golova u drugom poluvremenu, ali danas je takav dan da ne bi čudilo da ostane kako i je. Talijani su bolji od ovoga. Ali i ovakva Italija će nas dobiti ako pristup bude kao u prve dvije utakmice.
- Uređivano
Pregazit ćemo Talijane ko Wehrmacht Francusku.
Španjolska okvir ne može pogoditi ili u golmana cijelu večer. Što ti je sreća.
- Uređivano
Ali stvarno, nama sve zabiju, ovdje fulaju sve. Talijani gori od nas. Samo da ne bude X, neka dobije tko god.
EDIT: eto ga.
Evo opet skinuli sa gol linije
Dosta autogolova ovo prvenstvo, upalo mi u oko.
Evo tek sada spanjolci stali sa aktivnim presingom, 67. minuta. Vjerojatno odmor prije nove ture
Talijani nula, nisu dosli na tekmu, znaci prestrasno kakvo gazenje. Moglo je komotno zavrsiti 5-0
Italija ima baš užasnu generaciju, ne znam kad je goru imala.
Čim Juventus ima lošu ekipu, Italija bude zakuratz.
- Uređivano
Naravno da to ne mora biti pokazatelj ničega jer su okolnosti sasvim drugačije, ali ni u Qatru nismo briljirali i morali smo se vadit zadnje kolo protiv Belgije. Lukaku nas je lako mogao izbaciti.
I tada sam, kao i sada, nakon drugog kola mislio da nema šanse da prođemo skupinu. Mislio sam da ako i prođemo, ispadamo na prvoj idućoj prepreci pa eto, tad smo osvojili medalju.