buz Fenix Kažu mi u SZK 32 gb, a tak sam i našao na njihovim stranicama neku tablicu. Možda ti imaš neku poslovnu škrtu tarifu.
milicevic87 Jesu englezi zadnjih 15 minuti pederski odigrali. I još im sudac pomaže na svakom koraku. Neka, stići će ih karma.
chono 4 velike prilike protiv nas 3 gola, sada vec 3 velike protiv Italije i 0-0. Nogomet je bas cudan kroz statistiku
chono milicevic87 63% posjed Spanjolske, a mi im uzeli loptu. Modric ne valja…. Mi smo imali 3 trenutka dekoncentracije, Italija nema za sada
chono Tuhy prilike koje nismo realizirali. Italija je jedva obranila gol, ali prema naprijed nista. Samo mi nismo Italija da to mozemo
milicevic87 Spa:ita samo španjolska igra. Jedina razlika je što je talijanska obrana dicplinirana i dobra, to ih spašava.
gusterko Dobit će Italija na kraju 1:0 i boli ih dupe za posjed i što su visili većinu utakmice, a mi smo protiv Španjolske odigrali puno bolju tekmu nego protiv Albanije a spušili 3:0, jebiga nogomet je lijep i zeznut u isto vrijeme 🤔