Reka san necu uzimati igru ako warzone nije dobar.
I tako dosa warzone ekipa se cak opet vratila i bas nam se igra cod, nisan ga igra bice 2 godine i fali mi fps. Prvi dan radilo je prosjecno ali sve je novo pa zanemaris vezu a ja san bio spojen priko mobilnog interneta. Sutra isto prosjecno radi ali meni se bas igra jos uleti ovaj 15% popust i uzmem igru.
Mp jako zabavan cak bi reka i odlican.
Warzone igramo svaki dan i bas prolazi taj gust novo je ne primjecujem vezu i onda jedan dan nece nađe mec, sve pokusavamo ali ne nalazi. Oden na reddit i eto jebe ih crossplay aj reko ukljuciti cemo ga i tu vecer igra radi savrseno mislin da nikad bolje nije radilo i to jos na mobilnom internetu.
Sutra dan ja dobivan optiku reko veceras uzivancija dodemo crossplay on i ne da je prosjecno nego neigrivo, sljedeca 3 dana vrimo sa crossplay on i off i neigrivo. Cak je i tragicno kako je lose. Zavrsin u gulagu covik afk ja ispalin sve metke u njega i moran reload raditi i tek onda ga ubijen. Jedan je vec izbrisao igru drugima se neda igrati. Mp radi na momente isjreno požalio san što san kupio igru.
Konkurencija je takva da je nemaju i boli ih kurac imaju najgore servere i to ih ne dira nista pa jebate da bi im 100e da dogodine kazu ne dajemo nikakav sadrzaj samo cemo vam dati dobre servere.
A koliko vidin po netu Warzone je stvarno krš koliko lošu vezu ima