Miro Ovo je baš zanimljiva tema o kojoj bi se i topic mogao otvoriti.

Ma kužim te. Za mene npr. nema ništa tj. ne rade se više takve igre, a mislim na nešto tipa CoD4 - to mi je zadnji CoD koji mi je pasao i na kojem imam sigurno preko 1000+ sati, ali jbg propao je i više se ne rade takve igre. Prije mjesec dva sam probao Insurgency: Sandstorm što su mi preporučili da je najsličnije CoD-u 4, a da je aktivno i to je toliko užasno bilo da nisam izdržao duže od 20 minuta.

Ali isto tako da mi neki novi CoD ispadne da mi baš paše i da mi je bolji od četvorke ne bih ga iz princima igrao kad vidim ove Nicky Minaj i slične gluposti u igri.

escoban

Ma na redditu pročitao i nije baš da su rekli da je sličan, nego kao najbolja alternativa ako tražiš nešto kao CoD4, a na kraju ispalo kao da igram alpha verziju igre na kojoj radi troje ljudi.

Brijac Ali isto tako da mi neki novi CoD ispadne da mi baš paše i da mi je bolji od četvorke ne bih ga iz princima igrao kad vidim ove Nicky Minaj i slične gluposti u igri

Ej ej ej

Iman Ramba i Skeletora kupljene tako da to nisu gluposti.

Brijac escoban

Ma na redditu pročitao i nije baš da su rekli da je sličan, nego kao najbolja alternativa ako tražiš nešto kao CoD4, a na kraju ispalo kao da igram alpha verziju igre na kojoj radi troje ljudi.

Ma da skratimo pricu

Nakon sto su te prevarili jedan tvoj poziv i studio je zatvoren🤣🤣🤣

Miro Iman Ramba i Skeletora kupljene tako da to nisu gluposti.

Treba te za jaja objesit 😆

Miro Nakon sto su te prevarili jedan tvoj poziv i studio je zatvoren🤣🤣🤣

Pa koliko vidim bugove nisu popravili tako da izgleda da sam ih zatvorio 😆

22 dana kasnije

Kasnim al objavili su blog post s detaljima o aspektima multija na kojem će još radit / popravljat do izlaska.

Uglavnom su jako minor stvari, plus neke koje su bile problem kroz betu (npr. spawnovi) i overview dodatnih 8 MP mapa.

https://www.callofduty.com/blog/2024/09/call-of-duty-black-ops-6-mp-road-to-launch

Btw, je li netko u dućanima vidio ako su počeli stavljat Monstere s BO6 promo na police? Gledam već danima al nigdje nema, je li uopće stiglo u HR?

EDIT:

Oh i evo nam novi trailer s Replacerom:

9 dana kasnije

Opa vraćaju se campaign rewards, very nice

U novom blog postu su pokazali nove likove i potvrdili da će kroz campaign prolazit s više likova

+ otkrili malo više toga o novim likovima:

a man is kneeling down in front of a crowd with the words black ops 6 below him

• FFA +1
        12 dana kasnije

Danas krece preload, kampanja se vec moze skinut a predvecer bi trebao doc patch koji ce instalirat sve ostalo.

Mooooooooožda odigram kampanju ako bude dobra kad je već igra na GejPassu.

Odigrao dvije misije, cini se da nas ceka super kampanjica. Svidaju mi se novine u vidu safehousea gdje se pripremamo za misije, vidim da ima nekih zagonetki po kuci, prica je zanimljiva i drago mi je da je Adler tu - vjerojatno najbolje napisan lik u CoDu do sad.

Evo par slikica:

1 / 3

Kako već nisam jako dugo igrao Kodaru, uzeo sam si mjesec dana Game Passa da isprobam multiplayer i kampanju + taman će mi to još pokriti izlazak Stalkera 2 da vidim u kakvom će tehničkom stanju igra doći van.

Isusati kako je ovo loše, pricam za SP

Baš loše

Evo naseg Horvata

Užasan SP nevirujen da cu ga zavrsiti, boss borbe sa hp crtama daj me nemojte jebati. Dosadno glupo jedan od najgorih do sad. MW 1 i 2 je bio užitak za odigrati

A vidim i izgleda kao kurac, barem na ovom screenshotu.