Brijac Miro A reci sto igrati ako oces fps?
Stariji CoD koji si već kupio. Svakako su iste igre.
Ovo je baš zanimljiva tema o kojoj bi se i topic mogao otvoriti.
Recimo zašto je to tebi tako i što bi htio da u codu bude da si zadovoljan?
Evo recimo imaš puno SP igri koje promjenu lokaciju dodadu mehaniku dvije u nastavku i hvalimo ih do neba.
Imas recimo i mp igre koje daju male promjene ali ne izlaze svaku godinu pa mozda radi toga ne izgleda da je sve slicno.
Onda imas drugu krajnost kad krene izmisljanje tople vode i velike promjene pa bude zadovoljan jako mali broj ljudi.
Recimo BF1 je bila ogromna promjena sa settingom igre meni bilo odlicno a igra posla u kurac i od onda se BF nikako vratiti na prave staze.
Destiny 1 je meni bio vrh igra koju sam obozavao, dode Destiny 2 isli su na previse promjena i zamalo propali trebalo im je par godina da skoro vrate sve na D1.
Cod Advanced Warfare je pokusao sa skroz drugacijim kretanjem i meni je dan danas jedan od najgorih ako ne i najgori nastavak.
Ja sam se sa navukao na Battle Royale sa Cod Blackoutom i od onda obican MP mod mi bude zanimljiv 2 dana i doviđenja.
I onda je dosla nadogradnja u obliku Warzonea i iskreno nikome od ekipe nije bilo bolje od Blackouta i bas je tribalo duze da nam klikne ali kad se poslozilo i dan danas nismo nasli zamjenu. Da je ostalo kako je bilo jos bi igrali ali promjene koje su pravili su bile velike i sve na gore od ekipe moje vise to nitko ne igra.
Jednostavno ako trazis vece promjene to vise nije ta igra, realno tu dobivaš bomasticni SP, zombije i po ovom sto san vidio odlican MP.