Ništa to. Čekamo da Miro kupi igru i za svoje loše igranje okrivi servere. Tek tad se može reći da je izašao novi CoD.

weky

Za divno cudo cak i radi dobro.

Kretanje njabolje do sad

Od minusa

Jako cudan hit box za headshot

Jebe svaki mec kad izades nesto oko rezolucije pa se pali gasi ps5 odnosno pali crni ekran dok prebacuje.

Bilo je crasheva

Cini se kao top mp nakon dugo vrimena, ali cisti mp me zanima ravno 2 dana prije nego dosadi. Igra san ga samo rado warzonea da tu brze dignem oruzja. Tako da ce vjerovatno kupnja ovisiti o tome ato ce biti sa warzoneom

5 dana kasnije

Proslo je sigurno 7,8 godina otkad sam zadnji put neki cod igra, a sudeci po ovoj beti ovo ko da je ista igra jos od tada. Ne mogu doc sebi kolki aim assist igra ima Ha-Ha-Ha ko da je radjena za invalide, a jos manje da ljudi i dalje kupuju ovo govno.

Blitz

Naletio na jednu prikladnu dns, nemojte se uvrijediti 😆

Miro U pravu si nažalost.

Ne sjećam se kada je zadnji put izašao kvalitetan MP FPS.

Da imam Xbox dao bi priliku Halou.

Ovako na PS-u kada želim dozu napucavanja odigram 10 godina star Rainbow Six.

Miro A reci sto igrati ako oces fps?

Stariji CoD koji si već kupio. Svakako su iste igre.

StarFox_N Ne sjećam se kada je zadnji put izašao kvalitetan MP FPS.

Nema ih

BF je mrtav

Halo je isto realno mrtav mada mi se nikad nije ni svidio

Destiny je pošao u kurac a posto nece vise biti dlca prakticki je mrtva igra prije nego je umrla.

Polaga san nade u XDefiant a kad san ga zaigra koda igran Cod sa Temua.

Rainbow i dalje dere ali nismo nikad kliknuli

Ne mogu opisat zen i nirvanu kad pogodim snajpera preko cijele mape s m203 attachmentom za pušku, cijeli match igram s njim i pretvorio sam COD u point & click igru Ha-Ha-Ha

Ja i par frendova igramo i ozbiljno razmišljam uzet BO6, mp mi je zabavan a tek šta će bit s zombiesima ajmee

Pisao sam u vise navrata mislim, no meni je BF skroz ok alternativa. Nisam tip igrača koji će provesti stotine sati u takvim igrama, no čak ako zanemarimo zadnji problematičan nastavak, 5-ica ili još bolje 1-ica se i dalje solidno igraju. Kodara je bez sumnje daleko veći brend i igraniji naslov, no dok vidim samo da Black Ops franšiza dobiva već 6. nastavak, stvarno mi nije jasno kako se ljudima da iz godine u godinu kupovati “istu igru” (pretjerujem malo, I know)

Brijac Miro A reci sto igrati ako oces fps?

Stariji CoD koji si već kupio. Svakako su iste igre.

Ovo je baš zanimljiva tema o kojoj bi se i topic mogao otvoriti.

Recimo zašto je to tebi tako i što bi htio da u codu bude da si zadovoljan?

Evo recimo imaš puno SP igri koje promjenu lokaciju dodadu mehaniku dvije u nastavku i hvalimo ih do neba.

Imas recimo i mp igre koje daju male promjene ali ne izlaze svaku godinu pa mozda radi toga ne izgleda da je sve slicno.

Onda imas drugu krajnost kad krene izmisljanje tople vode i velike promjene pa bude zadovoljan jako mali broj ljudi.

Recimo BF1 je bila ogromna promjena sa settingom igre meni bilo odlicno a igra posla u kurac i od onda se BF nikako vratiti na prave staze.

Destiny 1 je meni bio vrh igra koju sam obozavao, dode Destiny 2 isli su na previse promjena i zamalo propali trebalo im je par godina da skoro vrate sve na D1.

Cod Advanced Warfare je pokusao sa skroz drugacijim kretanjem i meni je dan danas jedan od najgorih ako ne i najgori nastavak.

Ja sam se sa navukao na Battle Royale sa Cod Blackoutom i od onda obican MP mod mi bude zanimljiv 2 dana i doviđenja.

I onda je dosla nadogradnja u obliku Warzonea i iskreno nikome od ekipe nije bilo bolje od Blackouta i bas je tribalo duze da nam klikne ali kad se poslozilo i dan danas nismo nasli zamjenu. Da je ostalo kako je bilo jos bi igrali ali promjene koje su pravili su bile velike i sve na gore od ekipe moje vise to nitko ne igra.

Jednostavno ako trazis vece promjene to vise nije ta igra, realno tu dobivaš bomasticni SP, zombije i po ovom sto san vidio odlican MP.

Super je sada što ako se nekome samo kampanja igra, može to riješiti kroz GamePass, ne mora iskeširati 70-80 EUR (i taj dio je uvijek na razini).

Sam MP gameplay, ljudi koji igraju to iz nastavka u nastavak u desetinama sati, skužit će naravno promjene i tražiti / željeti iste. Casual igrači mogu komotno uzeti bilo koji stariji CoD te odigrati par mečeva tjedno.

Evo pogledao baš, BF 5-ica je trenutno najigraniji BF s oko 20-ak tisuća aktivnih igrača, zadnji nastavak ima jedva pola od toga. CoD na Steamu ima barem 5x toliko, no opet, nije ni ovo loše za igru koja se de facto više niti ne održava.

Miro Ako nemora bit casual arcada, onda Hunt1896 nedavno je dobila nextgen update. Je da je teska ko vrag za naucit ali ako imas volje i strpljenja, sigurno je jedan od najbolji FPSa. Isto tako imas i Ranbow6

A za BO6 ono sta vidim je cista katastrofa, movment nabrijan na 1000 svi skacu ko delfini aimassist ogroman ovo je dno dna radije nista neigrat. Ili se jednostavno vratit na starije COD ili BF igre.

Mislim da su prosli dani kad cemo moci igrat imerzivne military shootere, sve se odjednom naslanja na acrcadne brze igre i naravno uzasne mikrotransakcije i skinove koji nemaju veze sa ratom…

@Deadwalker U vezi steam brojki za COD mislim da je to mix svih igri od MW19 do sad BO6 bete. Tako da im brojke i nisu nesto bar na steamu, iako mislim da je COD puno jaci na konzoli nego na PC sta se tice publike.

escoban Miro Ako nemora bit casual arcada, onda Hunt1896 nedavno je dobila nextgen update. Je da je teska ko vrag za naucit ali ako imas volje i strpljenja, sigurno je jedan od najbolji FPSa. Isto tako imas i Ranbow6

A za BO6 ono sta vidim je cista katastrofa, movment nabrijan na 1000 svi skacu ko delfini aimassist ogroman ovo je dno dna radije nista neigrat. Ili se jednostavno vratit na starije COD ili BF igre.

Mislim da su prosli dani kad cemo moci igrat imerzivne military shootere, sve se odjednom naslanja na acrcadne brze igre i naravno uzasne mikrotransakcije i skinove koji nemaju veze sa ratom…

Hunt igrao i ps4 i sad ps5 izdanje i ne liga nije mi se nikako svidila ni meni ni dici.

R6 san igrao i na kraju dana meni je to dosadnija verzija S&D iz Coda.

Vise namistas prije meca nego sto igras, dosta sporo se igra rekao bi kamperski ali se dosta ekipe ljuti i uvjerava me da nije…

A cod to sto vidis mogao si i sam probati jer je beta free, meni je najbolje kretanje do sad.

Jednostavno igra je takva jednostavna brza nezahtjevna, dode ti za igrati upalis malo zabavis se gasis. Plug and play

Miro Znaci triba ti casual arcada, tipa The finals, Apex ili Titanfall (ako jos rade serveri 😅)

RainBow6 i Hunt su spore i takticke igre, znam nekad u Huntu po 5 min sidit na jednom mistu i cekat da neko od protivnika napravi gresku, nesto sta je nezamislivo u Codu.

escoban The finals

Nedaj bože

escoban Apex

Nikad

escoban Titanfall

A ni onda

Pa ako mi se igra upalim cod 2 dana i prođe me volja ako im novi warzone bude dobar igrati ce se i kupit da dignen oruzja ako ne vise srice dogodine

Miro Ovo je baš zanimljiva tema o kojoj bi se i topic mogao otvoriti.

Ma kužim te. Za mene npr. nema ništa tj. ne rade se više takve igre, a mislim na nešto tipa CoD4 - to mi je zadnji CoD koji mi je pasao i na kojem imam sigurno preko 1000+ sati, ali jbg propao je i više se ne rade takve igre. Prije mjesec dva sam probao Insurgency: Sandstorm što su mi preporučili da je najsličnije CoD-u 4, a da je aktivno i to je toliko užasno bilo da nisam izdržao duže od 20 minuta.

Ali isto tako da mi neki novi CoD ispadne da mi baš paše i da mi je bolji od četvorke ne bih ga iz princima igrao kad vidim ove Nicky Minaj i slične gluposti u igri.

escoban

Ma na redditu pročitao i nije baš da su rekli da je sličan, nego kao najbolja alternativa ako tražiš nešto kao CoD4, a na kraju ispalo kao da igram alpha verziju igre na kojoj radi troje ljudi.