Fenix djeluje mi kao da se otvara ogromno tržište za Battlefield
Ne djeluje nego je tako imaju priliku života jer CoD nije nikad bija u gorem stanju. Ako BF sad ne uspije vise nikad nikakvu sansu nece imati.
Jednostavno na konzolama nema normalnog shootera trenutno. Ne pratin skroz kakvo je stanje sa Delta Forceom i kad dolazi na konzole.
Nedavno je izašla Arma na ps5 frend uze i ne sviđa mu se ja cekan neki veci pad cijene da probam.
DarkPunisher Nazalost, mislim da se CoD kao brand gubi svakim novim nastavkom jer eto ovce vole kupovat Ninja kornjace za 80 eura…
Ma ja neman problem sa skinom ko oce nek uzme meni je problem sa metcima i animacijama smrti koje rade neka oruzja koja se kupuju. Znaci ubijes nekoga veliki X ostane u zraku i jednostavno zasmeta te u borbi, ili ono da lik eksplodira ili ona neka kiselina onda metci koji smetaju ko neka struja su. To vec ubija svaku volju za igrom.
Deadwalker Miro što je sa serverima? Meni radi sve ok na PC-u i PS5, imam sve skupa već jedno 15-ak sati unutar kojih nisam primijetio neke tehničke probleme s igrom.
Pramalo sati je to ti si jos u honeymoon fazi kad ne primjecujes ista. Prije ove sezone nikad manje igraca nije bilo koliko je igra sjebana. Neznan kakvo je stanje trenutno jer ne pratim ali po ovome sto san zaigra nije bajno.
Serveri su takvi da te lik ubije prije nego ga vidis jer on na svom ekranu tebe vidi, pa imas metke koji pogađaju imas i animaciju krvi ali nemas hit markere. Pa imas forsiranje crossplaya di ako iskljucis nece nađe match.
Sve je problem jer igra koristi SBMM trazi meceve po skillu a ne po vezi i onda to jednostavno ne radi. Pogotovo kad nema dedicated servera.
Ako se nesto ne promine ovo mi je zadnji CoD sto san kupio i stvarno se nadam da ce BF biti hit jer nam to bas svima treba