Deadwalker nisam primijetio neke tehničke probleme s igrom.
Ako je u redu da se ubacim,
Trenutno UI ima bugova (main menu tabs)
-> pretprošli - prošli tjedan nije se moglo uć u battle pass tab nakon matcha jer bi igra izbacila loading screen kod ulaza u igru i tako u beskraj ne bi dala da idem u BP meni, trenutno je slična stvar s Barracks tabom, samo šta igra ima onaj "connecting to online servers" ili tako neš i onda izbaci
-> netcode, ono klasika, idem iza hard covera a tip me izrešeta, još ni nema FMJ metke ni niš šta bi me moglo satrat, dok na killcamu sam bio još vani, i slične stvari, mislim, nemam ni 20 sati u MP tako da nemam nekog iskustva za ovakve stvari, držim se ja zombiesa
-> ne znam ako je ovo više BO6 problem ili CODHQ stvar, ali svako toliko bude onaj neslavni "Update requires restart" ekran, ako se dobro sjećam, bilo je par updateova di sam morao više puta za redom resetirat igru.
-> skoro svaki novi update nešto pokvari u igri, prošli tjedan je pause meni bio kompletno bugged, pa se čekao hotfix. Nakon nekog vremena bude sve teže radovat se novom updateu igri, znajući da postoji velika šansa da nešto neće raditi.
Ali evo jednu stvar koju su dodali a koja mi je veliki QOL plus je Tracked & Near completion prozorčić na pause meniju, pokazuje najbliži weapon camo i calling card unlock, meni ful ful praktična stvar!