Nakon sad vec dosta igranja nove sezone da dadem svoj osvrt.

Mp i dalje na granici ne igrivog

Warzone više neigriv nego igriv

Warzone casual je pun pogodak botovi i pravi igraci ne umres odma radi veze cak i relativno dobro radi jer je manje igraca.

Da nije casuala nebi se puno igralo

A Verdansk je savrsen mapa za 10

Miro Mp i dalje na granici ne igrivog

Pojasni. Meni potpuno normalno radi. Bolji dvadeset puta od MW2. Možeš igrati s bilo čime. Sva sam originalna oružja riješio na max camo prvi mjesec.

Što se tiče verdanska i rebirtha, napokon su riješili velike probleme koje su sami napravili nakon Cold Wara. Igra opet ima onaj MW1 feeling, da ne kažem Covid feeling Ha-Ha-Haha

Jedino što ima previše teških kampera u verdansku. Čim moraš prijeći kakav otvoren prostor 800 kampera blica sa svih strana, kao da sam na modnoj reviji Ha-Ha-Ha

Ja na nekih 30h multiplayera, i dalje sve najnormalnije radi što se tiče veze i pinga.

somethingwrong Pojasni. Meni potpuno normalno radi. Bolji dvadeset puta od MW2. Možeš igrati s bilo čime. Sva sam originalna oružja riješio na max camo prvi mjesec.

Sva oruzja su mi dark matter osim par onih melee kiji trebaju 2 udarca za kill.

Nekad radi ali to ne potraje pogledas kill cam i tamo nisi niti pucao na njega. U hardcoreu uvik treba metak vise nego protivnik ispaliti.

Sad HDR dignuti u dark matte je bilo jako iritantno radi konstantnih hit markera a trebao bi ubijati jednim metkom.

Debelo san preko 200h igranja i veza je konstantno govno kao i svake godine.

Peer to peer plus SBMM vode do toga dva najveca govna spojena skupa i nemores niti dobiti nesto normalno

Miro nemam nekih problema sa vezom u novom CODu, ima situacija, naravno, ali su puno rjeđe nego prije .
        Što se tiče killcamova, oni su jedino korisni za skužiti jel neko wallhacka. Sam sistem killcama ima 2 razine problema:

Latenciju host to server i p2p: zbog koje ti na killcamu u određenim situacijama npr. pucaš kraj lika ili on pokraj tebe, a ubio te
        Tick rate statističkog servera : gdje server bilježi kill cam puno manje puta u sekundi nego što se igra zapravo vrti, npr. na kill camu ti može izgledati da te netko ubio s 2 metka, a ti njega pogodio s 10 i nisi ga ubio.

Kako je gameplay jako brz događaju se ti problemi mjestimično

23 dana kasnije