DarkPunisher Danas krece preload, kampanja se vec moze skinut a predvecer bi trebao doc patch koji ce instalirat sve ostalo.
DarkPunisher Odigrao dvije misije, cini se da nas ceka super kampanjica. Svidaju mi se novine u vidu safehousea gdje se pripremamo za misije, vidim da ima nekih zagonetki po kuci, prica je zanimljiva i drago mi je da je Adler tu - vjerojatno najbolje napisan lik u CoDu do sad. Evo par slikica:
Deadwalker Kako već nisam jako dugo igrao Kodaru, uzeo sam si mjesec dana Game Passa da isprobam multiplayer i kampanju + taman će mi to još pokriti izlazak Stalkera 2 da vidim u kakvom će tehničkom stanju igra doći van.
Miro Evo naseg Horvata Užasan SP nevirujen da cu ga zavrsiti, boss borbe sa hp crtama daj me nemojte jebati. Dosadno glupo jedan od najgorih do sad. MW 1 i 2 je bio užitak za odigrati
Miro Brijac A vidim i izgleda kao kurac, barem na ovom screenshotu. Iskreno nista posebno Pogledao malo na youtubeu kampanju dalje i ovo je neko sf glupiranje koje ne mislin igrati. Kad dode warzone probati cu ako mi se to svidi uzeti cu igru da lakse dignem oruzja ili ako se bas zazelim mp igranja jer vec dugo nisan fps mp igrao
Flipper Meni je kampanja odlična jer je sad igra na Game Passu, a Activision je dio MS-a. Ne slušajte Miru, Sony fenboja. Igra izgleda odlično, a kampanja je čisti spektakl. I to sve za nikakve pare. Ave Microsoft, Ave Caesar.
ZigguratVertigo ZigguratVertigo Navodno sav progress ostvaren u beti ide prema MWIII Season 5 battlepassu i također ostaje kad igra izađe, tako da će vjerojatno bit masu lvl 30 playera na dan kad igra izađe lmao Ok dugujem ispriku jer ovaj dio da progress iz bete ostaje u BO6 jednostavno nije istina, nemam pojma od kuda ili od koga sam taj info bio pokupio ali nije bila namjerna greška S druge strane zombie mode je brutala, osjeti se da je teži nego Cold War pogotovo jer ima 50 zilijuna Manglera
herc Samo me zanima je li kampanja ovogodišnjeg COD-a duža ili kraća nego govor Christopher Judge-a na TGA 2022. ?